Acasa Sport-AutoSport Lucian Bute promite că va redeveni campion mondial la supermijlocie

Lucian Bute promite că va redeveni campion mondial la supermijlocie

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Înainte de plecarea la Montreal, pugilistul Lucian Bute a anunţat marţi, 26 iunie, că îşi doreşte revanşa cu Froch şi centura de campion mondial la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a promis romanilor ca isi va recupera centura de campion mondial

Lucian Bute a afirmat marţi, pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, înainte de a se îndrepta spre Canada că nu va schimba nici antrenorul şi nici promotorul după această victorie şi că primul lucru pe care îl va face la Montreal va fi să discute cu cei de la Interbox pentru a vedea când va avea loc revanşa cu britanicul Carl Froch. Potrivit agerpres, pugilistul român a precizat că s-a refăcut complet, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic şi că e gata de orice nouă provocare ce îi va ieşi în cale.

Bute a declarat referitor la revanşa cu Froch, că există “o clauză foarte clară în contract… El nu poate să se eschiveze, altfel pierde centura”, astfel că revanşa va avea loc mai devreme sau mai târziu. Cât despre comentariul lui Froch despre faptul că l-ar putea învinge cu o singură mână, Bute a spus că aceasta a fost doar “o declaraţie pentru publicitate”

De asemenea, Lucian Bute a vorbit despre infecţia la picior suferită cu 12 zile înainte de meciul cu Froch, acesta fiind de părere că şi faptul că a luat antibiotice timp de 10 zile a contat în meciul cu britanicul. Pugilistul a subliniat şi că speră să boxeze iar în România, precizând că visează la un meci “pe Stadionul Naţional cu 50.000 de români în spate”.

Lucian Bute nu a plecat spre Canada înainte de a promite tuturor românilor că va reveni cu centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Meciul cu Carl Froch a fost prima înfrângere din cariera de profesionist a sportivului român, care are 30 de victorii în carieră din care 24 prin KO.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult