Acasa Sport-AutoSport Mâine va fi ales noul președinte al Federației Române de Fotbal

Mâine va fi ales noul președinte al Federației Române de Fotbal

scris de C.S.
0 afisari

UPDATE: Favoritul Gheorghe Popescu a ieșit din cursa pentru șefia FRF. Fostul fotbalist a fost dus la Penitenciarul Rahova, în baza mandatului de executare a pedepsei de trei ani și șase luni, emisă de instanţă.

Alegerile pentru președinția Federaţei Române de Fotbal vor avea loc miercuri, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nicolae Dobrin de la Casa Fotbalului, prin vot secret, cu buletine în plicuri sigilate.

Favoritul Gheorghe Popescu a ieșit din cursa pentru șefia FRF.

În cadrul Adunării Generale vor participa şase candidaţi: Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu. Altor doi candidaţi, Paul Zarna şi Octavian Popescu, le-au fost respinse dosarele deoarece nu au îndeplinit condiţiile obligatorii din statutul FRF.

În perioada primei părţi a Adunării Generale, candidaţii nu vor avea acces în sala de şedinţe, cu excepţia situaţiei în care aceştia vor reprezenta un membru afiliat, pe bază de delegaţie.

Intrarea în sală a candidaţilor va avea loc după pauză, aceştia urmând să-şi ocupe locurile rezervate în rândul I.

Şedinţa va fi condusă, în temeiul art. 37 alin. 1 şi 2 din Statutul FRF, de preşedintele FRF în funcţie, Mircea Sandu.

Fiecare candidat va beneficia de un timp maxim de 10 minute, în care să-şi susţină discursul electoral.

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că nu mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijină la alegeri pe Gheorghe Popescu.

Rămâne, însă, de văzut dacă Popescu se va mai prezenta mâine la sediul FRF sau dacă se va preda, astăzi, Poliției. Fostul internațional a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

4 comentarii

salut 04-03-2014 - 22:44

„17:12 – Crin Antonescu a demisionat din funcția de președinte al Senatului pentru a-l forța pe Ponta să facă același lucru
16:33 – Mâine va fi ales noul președinte al Federației Române de Fotbal”
===================

Extrasul e luat din caseta din dreapta, cu titlurile editiei. Dupa cum bine se observa, legea conservarii presedintilor se aplica cu strictete !

CONGO 05-03-2014 - 01:13

La FRF poa sa-l propuna pe Ponta, si asa trebuie sa eliberaze scaunul actual.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-03-2014 - 01:59

Togolezule , este mai ieftin wodka aia keglevitch ,sa fie facuta din pufoaika ?

ValVerde 05-03-2014 - 02:42

Ai dificultati financiare ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult