Manchester United, învinsă acasă de Tottenham (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Manchester United, învinsă acasă de Tottenham (video)

Manchester United, învinsă acasă de Tottenham (video)

scris de Șt. C
1 afisari

Manchester United, care va juca marţi la Cluj, cu CFR, în Liga Campionilor, a fost învinsă sâmbătă seara de Tottenham Hotspur cu scorul de 3-2, pe ”Old Trafford”, într-un meci din etapa a 6-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Spurs a deschis scorul încă din minutul 2, prin belgianul Jan Vertonghen, iar galezul Gareth Bale (32) a mărit avansul londonezilor. După pauză au urmat momente de senzaţie, cu trei goluri marcate în tot atâtea minute. Nani (51) a redus diferenţa, dar imediat americanul Clint Dempsey (52) a marcat al treilea gol al oaspeţilor, pentru ca japonezul Shinji Kagawa (53) să înscrie din nou pentru MU, în faţa a 75.566 spectatori.

Sir Alex Ferguson a aliniat echipa: Manchester United: Lindegaard – Rafael, R. Ferdinand (Hernandez, 90), Evans, Evra – Carrick, Scholes – Nani, Giggs (Rooney, 46), Kagawa (Welbeck, 78) – van Persie. Portarul român Costel Pantilimon a fost doar rezervă la Manchester City, care a dispus cu 2-1 de Fulham.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult