Acasa Sport-AutoSport Maradona, fericit că a murit Paul: „Este vina ei că n-am câştigat Cupa Mondială!”

Maradona, fericit că a murit Paul: „Este vina ei că n-am câştigat Cupa Mondială!”

scris de Ziua Veche
2 afisari

Există şi oameni care se bucură pentru moartea lui Paul, caracatiţa care a devenită vedetă după ce a prezis deznodământul a şapte partide jucate de Germania, plus câştigătoarea finalei disputată între Spania şi Olanda, informează prosport.ro.


Unul dintre ei este Diego Maradona, care n-a trecut nici acum peste înfrângerea din sferturi cu 4-0 în faţa Germaniei, rezultat care a trimis Argentina acasă. Într-un mesaj postat pe site-ul de socializare Twitter, Maradona spune că este fericit că Paul a murit, deoarece el a fost de vină pentru eliminarea Argentinei de la Cupa Mondială: „Sunt fericit că „profetul” a murit, este vina ei că n-am câştigat Cupa Mondială”.

0 comentariu

cucu 01-09-2010 - 21:50

Iar tu, piaza rea
Nu te departa
De prin preajma sa.
Da-i in ochi albeata,
In par matreata,
In nas roseata
In inima un ceas rau.
In piept o scoaba
Si-n pat o baba,
Fa din el papuse,
Sa-l striveasca-n use
Fata jucause:
Sa-i smulga urechea si tatele,
Sa-i curga prin coate taratele,
Stuchi-l-ar matele!

Iacov 02-09-2010 - 12:45

Cum se face ca inainte de venirea PDL-ului la putere, banii adusi in tara de romanii plecati in strainatate si cei colectati de la firmele interne ajungeau, iar acum nu mai sunt nici pentru asigurarile de sanatate, nici pentru salarii, nici pentru investitii ?
Sunt acesti euroi scosi din tara si cu ei se alimenteaza economia americana ? Platim biruri, ca pe vremuri la turci ?

Europeanuul 02-09-2010 - 16:07

1. Majoritatea romanilor plecati isi cara acum si familiile cu ei si, bineinteles, investesc acolo unde muncesc si locuiesc. In strainatate e mult mai usor si mai convenabil. Castiga cu mult mai bine decat in Romania, iar rata dobinzilor la credite este mult mai mica (in Tzara depaseste 10%). Ca atare, romanii plecati trimit tot mai putini bani in Tzara… in timp ce pleaca tot mai multi.

2. Pe cealata parte, pe fondul crizei economice, statul roman aduna din ce in ce mai putine impozite, masurile de austeritate devin din ce in ce mai draconice, numarul IMMurilor se diminueaza, suma investitiilor directe se diminueaza si ea.

P.S.
sper sa realizezi si tu ca „lipsa reformelor” politicile monetare si fiscale (catastrofale) din Romania nu sunt manoperele evreilor, strainilor sau unor organizatii secrete.

Iacov 02-09-2010 - 16:21

Tu tii bine de unde vine dezastrul (presupun ca ai un pic de minte), dar nu spui pentru ca esti platit tocmai ca sa ametesti prostimea la cap.

De la „capsunari” ne intrau in tara, in vremurile bune, cam 7 miliarde de euroi, iar acum cam 5, din ce se zice. Dar sub inteleapta conducere Basescu+PDL, papam de la FMI ceva de ordinul zecilor de miliarde de euroi (nici nu le mai tinem evidenta). Deci, unde sunt banii ?

In legatura cu ce zisasi despre ovrei, sa stii ca este cum am zis eu. Intr-adevar nu actioneaza direct, ci prin telecomanda. Au pus la carma tarii niste tradatori de-ai nostri, i-au facut miliardari in dolari, si prin ei ne joaca in picioare.

Itzig 02-09-2010 - 17:48

Miliardele de ieuroi s-au dus in vagina ma-tii lipta cu Tip Top.Jidoanka de ma-ta nu se mai setura de penisul arabilor.
Frate Iakov in catvea luni iar o sa sugi penisul jidovilor de la FMI , cand ai nevoie de banii ptr. pensii si salariile bugetarilor.Asa ka nu mai maka kakat in piblik.Fara jodovii la cere le sugi penisul zilnik ai manka numai kakat.Spanzura-te ba vierme.

Basescu 02-09-2010 - 17:51

Domnule Europeanuul iti spun eu unde sint banii.Eu si Israescu i-am furat.Nu sintem capsunari dar sintem evrei.

Europeanuul 02-09-2010 - 21:05

Romanii plecati trimit mai putini bani acasa, suma investitiilor directe straine s-a redus si ea semnificativ.

http://www.arisinvest.ro/ro/de-ce-romania/statistici-isd/

Pe o parte IMMurile se imputineaza, salariile si cererea se micsoreaza, iar pe cealalta parte, statul aduna mai putini bani (impozite) in timp ce numarul somerilor si cheltuielilor sociale cresc. Nu e necesar sa fii un un mare profesor in economie sa intelegi ca pe fondul acestei evolutii, gaura din pusculitza statului se mareste, pe zi ce trece (precum ti-am zis, aici nu e vorba de rocket science)

Acum, gaura poate fi carpita numai prin masuri care prevad redresarea economiei. Crearea unui mediu prielnic al afacerilor si investitiilor, implementarea unor politici coerente fiscale si monetare (reducerea dobanzii de referinta si impozitelor) intorducerea unor reforme; liberalizarea pietelor energetice, transporturilor (taromul aduce pierderi) etc s-ar numara printre masurile productive… in acesta situatie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult