Acasa Sport-AutoSport Maradona, spitalizat în Argentina

Maradona, spitalizat în Argentina

scris de Misu Andrei
91 afisari

Jucătorul de legendă mondială, actualmente antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima de La Plata, a ajus în atenția cadrelor medicale.

Mai exact, Diego Maradona a fost spitalizat într-o clinică privată din orașul argentinian La Plata. Informația a primit confirmare în cursul zilei de luni, chiar din direcția medicului lui Maradona, Leopoldo Luque, conform site-ului CNN.

Potrivit sursei citate, Luque a exclus varianta conform căreia ar fi vorba despre COVID-19 sau vreo problemă de natură respiratorie. Din câte s-a aflat, ar fi vorba despre o internare ce vizează o evaluare a stării de sănătate a fostului sportiv, care a împlinit recent 60 de ani.

Zilele trecute, Maradona a apărut la stadionul echipei pe care o pregătește, unde a fost sărbătorit, cu artificii și tort. A primit o plachetă și a fost felicitat cu ocazia aniversării. Din imaginile surprinse la momentul pregătit special pentru antrenorul argentinian mulți au remarcat faptul că, deși a fost zâmbitor și comunicativ, acesta părea destul de slăbit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult