Acasa Sport-AutoSport Marian Iancu a cerut LPF redeschiderea cazului „Valiza”

Marian Iancu a cerut LPF redeschiderea cazului „Valiza”

scris de Ziua Veche
1 afisari

Patronul Timisoarei, Marian Iancu, a declarat ca a depus joi o cerere la Liga Profesionista de Fotbal (LPF) prin care cere rejudecarea cazului „Valiza”. Iancu spune ca va face o trimitere si la FIFA, iar daca echipa din Ghencea va fi gasita vinovata, va fi retrogradata, informeaza prosport.ro.


„Am depus o cerere oficiala de redeschidere a cazului ‘Valiza’. Avem un rechizitoriu si in cazul Stelei, dar el este suspendat la FRF. Am depus astazi o cerere la LPF pentru rejudecarea cazului ‘Valiza’. FC Arges a fost retrogradata tot pentru mita, dar Steaua n-a fost judecata pe partea sportiva. Vom depune o cerere si la FIFA. Daca Steaua este vinovata, va fi retrogradata. Este un raspuns al nostru pentru interventia meschina pe care a avut-o Steaua, prin Gigi Becali, in judecarea cazului ‘Varga-Balan’. Sunt echipe mult mai mari care au fost retrogradate, au promovat, iar acum sunt mult mai curate si au ajuns la fel de sus. Vom merge pana la capat. Steaua nu e cu nimic mai presus decat celelalte echipe din Liga I. Vom cere o comisie FIFA care sa urmareasca punerea in aplicare a regulamentelor, pentru ca eu ma indoiesc ca LPF va rejudeca ‘Valiza'”, a spus Marian Iancu la sport.ro.

Vedeti mai jos cererea depusa de FC Timisoara.

 

Sursa: fctimisoara.wordpress.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult