Acasa Sport-AutoSport Marian Rada, noul antrenor la FC Rapid

Marian Rada, noul antrenor la FC Rapid

scris de Șt. C
9 afisari

George Copos, acţionarul majoritar al FC Rapid, a declarat că tehnicianul Marian Rada va fi antrenorul giuleştenilor până la finalul sezonului, el urmând a fi ajutat ca secund de jucătorul Daniel Pancu.

Marian Rada este noul antrenor al Rapidului

Marian Rada este noul antrenor al Rapidului

Marian Rada va fi antrenorul Rapidului până la sfârşitul acestui sezon şi apoi vom vedea ce vom face. El a fost mereu mantaua de vreme rea a Rapidului şi credem foarte mult în el. Eu cred că Marian Rada este cea mai bună soluţie pentru Rapid în situaţia de faţă. El şi cu Daniel Pancu antrenor secund sunt convins că vor duce Rapidul în Liga Europa la sfârşitul campionatului. Dar mai sunt cinci etape, la sfârşit vom afla sigur dacă am luat cea mai bună hotărîre astăzi„, a spus Copos pentru Mediafax.

Marian Rada a afirmat, joi, că a discutat la Crowne Plaza cu acţionarul majoritar George Copos şi cu preşedintele Dinu Gheorghe preluarea funcţiei de antrenor principal al echipei Rapid până la finalul sezonului, însă nu poate spune deocamdată că este tehnicianul formaţiei giuleştene. ” Am fost şi am discutat, dar nu pot să spun acum dacă voi conduce Rapidul până la vară. Va fi o conferinţă de presă la antrenamentul de diseară (n.r. – joi seară). Eu sunt de 28 de ani la Rapid şi sunt sensibil atunci când clubul are nevoie şi voi fi întotdeauna dispus să ajut. S-ar putea ca diseară eu să conduc antrenamentul primei echipe. Vom vedea ce va fi mai departe„, a precizat Rada.

Rada a fost până în prezent antrenor la Rapid II. El îl va înlocui pe tehnicianul Marius Şumudică, care şi-a reziliat, miercuri, contractul cu FC Rapid, în urma rezultatelor slabe ale echipei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult