Acasa Sport-AutoSport Marin Condescu numit manager general la FC Universitatea Craiova

Marin Condescu numit manager general la FC Universitatea Craiova

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Marin Condescu, fostul președinte al CA al clubului de fotbal Pandurii Tg. Jiu, este noul manager general al echipei de ligă secundă FC Universitatea Craiova.

Marin Condescu numit manager general la FC Universitatea Craiova (foto:puterea.ro)

Clubul patronat de Adrian Mititelu precizează că Marin Condescu va îndeplini această funcție pe o perioadă de trei ani și ”va pune umărul la promovarea echipei Universitatea Craiova în primul eșalon fotbalistic”. Condescu, care a demisionat săptămâna trecută din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al clubului Pandurii, este cercetat în libertate pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave, delapidare în formă continuată, fals și uz de fals în formă continuată.

Potrivit unor surse, Emil Săndoi va fi noul antrenor al formației craiovene, în locul italianului Nicolo Napoli. FC Universitatea ocupă locul 4 în Seria a II-a a ligii secunde de fotbal, cu 22 puncte, după 14 etape, devansată de CS Universitatea Craiova, 28 puncte, CSM Rm. Vâlcea, 25 p, și Gloria Bistrița, 24 p.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult