Acasa Sport-AutoSport Marius Bostan, ministrul MCSI, propune listarea la Bursă a cluburilor de fotbal

Marius Bostan, ministrul MCSI, propune listarea la Bursă a cluburilor de fotbal

scris de Ștefan Constantinescu
18 afisari

Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor, a propus, in cadrul evenimentului The New Market, listarea la Bursa de Valori a cluburilor sportive.

Ministrul Marius Bostan

Ministrul Marius Bostan

Bostan a declarat că, „pentru a obține vizibilitate și transparență ar fi listarea la BVB a unor cluburi sportive, cu nume sonor și palmares bogat, cum ar fi Rapid Bucuresti, FC Steaua Bucuresti, FC DINAMO BUCURESTI. ”
Ministrul Marius Bostan a participat luni, 7 martie 2016, la evenimentul The New Market, organizat de Wall-Street.ro, un nou concept al Pieței de Capital, unde s-au generat soluții pentru dezvoltarea reală a pieței.
„Am propus, ca posibile soluții, diferențierea Bursei de Valori București de celelalte burse din regiune, pentru a ieși în evidență. România are două industrii reprezentative, care o diferențiază de restul țărilor din UE: agricultura și domeniul IT&C, High-Tech. Bursa de Valori Bucuresti trebuie să se deschidă către jucătorii regionali din aceste două industrii, care ar duce România mai aproape de statutul de piață emergentă. Listarea la BVB și IPO a companiilor de servicii publice locale și regionale (apă și canal, salubritate, termie, energie) ar ajuta la creșterea volumului și mărirea lichidităților. În momentul de față, lucrăm împreună cu BVB la un program de pregătire și suport pentru companii High-Tech, pentru ca firmele din domeniul IT&C să obțină finanțare prin piața de capital. În momentul de față, lucrăm împreună cu BVB la un program de pregătire și suport pentru companii High-Tech, pentru ca firmele din domeniul IT&C să obțină finanțare prin piața de capital.”, a mai precizat Marius Bostan, ministrul Comunicaţiilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult