Acasa Sport-AutoSport Marius Lacatus, noul antrenor de la Steaua

Marius Lacatus, noul antrenor de la Steaua

scris de Ziua Veche
1 afisari

Marius Lacatus si Gigi BecaliMarius Lăcătuş va fi noul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, după cum a anunţat duminică seara patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali, la GSP TV.
„Marius Lăcătuş e noul antrenor al Stelei. Am discutat cinci minute şi l-am convins. Am negociat şi ne-am înţeles până la finalul campionatului. I-am zis că trebuie să fie ‘fiară’ cu jucătorii, să nu fie blând cu ei”, a declarat Becali.

Patronul Stelei a mai spus că sunt câţiva jucători faţă de care clubul va lua măsuri, unul dintre ei fiind Janos Szekely, dacă nu îşi va prelungi contractul.

”Se câştigă campionatul sau termină pe locul doi, bine, altfel ne despărţim’, a mai spus Becali.

Gigi Becali afirmase duminică, după meciul pierdut la Galaţi, cu Oţelul (0-1), că antrenorul interimar Eduard Iordănescu va fi schimbat în perioada următoare. Meciul de la Galaţi a fost al doilea pentru Edi Iordănescu ca antrenor interimar la formaţia din Ghencea, după victoria Gaz Metan CFR Craiova (1-0), din Cupa României. Steaua a mai fost pregătită în acest sezon de Victor Piţurcă (etapele 1-3) şi Ilie Dumitrescu (etapele 4-8).

Marius Lăcătuş a mai pregătit Steaua în doua rânduri, în perioada 2007-2008 şi în 2009. Stagiunea trecută a antrenat pe FC Vaslui, cu care a încheiat pe locul 3 în clasament, dar apoi a plecat cu familia în Spania.

Lăcătuş urmează să redebuteze ca antrenor în Ghencea joi, cu Napoli, în Europa League.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult