Acasa Sport-AutoSport Mărturie tristă. De ce și-a pierdut încrederea Simona Halep

Mărturie tristă. De ce și-a pierdut încrederea Simona Halep

scris de C.S.
2 afisari

Simona Halep a fost eliminată, ieri, în turul trei al turneului U.S. Open, de o jucătoare relativ anonimă. Înfrângerea a surprins neplăcut, mai ales că românca era favorita cu numărul doi. Acum, Simona se destănuie, mărturisind ce s-a întâmplat, de fapt, aseară: „Mi-am pierdut încrederea după primul set.”

De ce și-a pierdut încrederea Simona Halep.

De ce și-a pierdut încrederea Simona Halep.

”Pe hârtie am fost favorită să câștig azi, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Accept situația și merg înainte pentru că am avut multe meciuri și rezultate bune în acest an, și nu e o mare problemă că am pierdut azi. Se mai întâmplă și trebuie să-mi continui drumul meu și să merg mai departe.

Am început bine meciul, am avut 5-2 și 2 mingi de set, am jucat agresiv, am jucat bine, dar ea a revenit foarte bine și nu am mai putut să trimit mingi lungi, am jucat mai scurt, dar se mai întâmplă și lucrurile trebuie luate cum sunt. După ce pierzi setul, pierzi din încredere, dar tot am încercat tot ce am putut”, a declarat Halep la conferința de presă.

Jucătoarea noastră a lăudat jocul adversarei și a recunoscut că a meritat victoria:”Ea a jucat foarte bine azi. Am avut 5-2 și 2 mingi de set, iar ea a revenit, a început să lovească fiecare minge și toate mingile ei au intrat în teren.

Nu am fost în cea mai bună zi a mea, dar am făcut tot ce am putut. Așa că voi continua să muncesc tare în fiecare zi pe teren și să privesc înainte la viitoarele meciuri. Știam că lovește bine, este o jucătoare înaltă, știam că este o jucătoare bună, dar nu am fost într-o dispoziție bună, nu am jucat cel mai bun tenis, iar ea a meritat să câștige”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult