Acasa Sport-AutoSport Măsuri luate pentru Gala de box profesionist „Romanian Boxing Night”

Măsuri luate pentru Gala de box profesionist „Romanian Boxing Night”

scris de Misu Andrei
85 Afisari

Jandarmii argeșeni vor fi prezenţi pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Gala de box profesionist „Romanian Boxing Night”, care are loc vineri, 5 mai 2023, începând cu ora 20, la Sala Sporturilor Mioveni (Argeș).

Pugilistul român Flavius Biea va boxa în ring cu argentinianul Juan Jose Velasco pentru titlul mondial IBA la categoria mijlocie.

Flavius Biea are o carieră impresionantă în boxul amator, cu 298 de victorii în 316 meciuri disputate, un titlu de campion mondial, o altă finală mondială disputată, trei titluri de campion european, 8 de campion naţional.  Biea se poate lăuda însă și în boxul profesionist, cu 21 de victorii şi doar o înfrângere, fiind campion WBA Continental, cvadruplu campion IBA Intercontinental şi campion WBC Continental Latin Silver.

Pugilistul Juan Velasco, sportivul care a făcut parte din lotul naţional al Argentinei, are, la rândul său, o experienţă notabilă în boxul amator, câştigând turnee în Cuba, Azerbaidjan sau Rusia.

Încă mai pot fi achiziționate bilete la Sala Sporturilor. Tarifele de intrare la acest meci variază între 50 și 300 de lei (VIP).

Ce măsuri au fost luate pentru Gala de box profesionist „Romanian Boxing Night”

Jandarmii au luat măsuri pentru Gala de box profesionist „Romanian Boxing Night”.

„În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea  violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în arenă, accesul  publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în Sala Sporturilor Mioveni se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator”, precizează IJJ Argeș.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS