Acasa Sport-AutoSport Meci amical: România – Danemarca, scor 2-0 (video)

Meci amical: România – Danemarca, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
49 afisari

România a învins formația Danemarcei cu scorul de 2-0, într-un meci amical desfășurat marți seara, pe Arena Națională din București. Ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keșeru, în min. 53, din pasa senzațională a lui Alex Chipciu, și în min. 58, cu un șut din marginea careului.

Marți, 18 noiembrie, de la ora 20:30, reprezentativa României va întâlni Danemarca într-un meci amical.

Meci amical: România vs Danemarca

Meci amical: România vs Danemarca

România a trecut cu bine peste meciul cu Irlanda de Nord, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. În urma acestui succes, „tricolorii” au urcat pe locul întâi în Grupa F, având şanse mari de calificare la Euro 2016, mai ales că încă nu au jucat cu Insulele Feroe. Selecţionerul Anghel Iordănescu şi secunzii Moldovan-Isăilă-Badea au început cu dreptul la echipa naţională, chiar dacă prestaţia din partida cu nord-irlandezii nu a fost foarte bună.

Danemarca a reuşit să câştige în Serbia cu scorul de 3-1, chiar dacă a fost condusă cu 1-0. Reprezentativa antrenată de Morten Olsen a rămas pe primul în Grupa I şi probabil se va califica împreună cu Portugalia la CE din Franţa. Bilanţul dintre primele reprezentative ale României şi Danemarcei este egal, cu câte 3 victorii de fiecare parte şi 2 egaluri în cele 8 partide directe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult