Acasa Sport-AutoSport Meci Amical: Steaua – Lokomotiv Plovdiv, scor 1-2

Meci Amical: Steaua – Lokomotiv Plovdiv, scor 1-2

scris de Z.V.
2 afisari

Formaţia Steaua a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 2-1, de echipa bulgară Lokomotiv Plovdiv, într-o partidă din cadrul stagiului de pregătire din Spania.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Kamburov ‘8 (penalti), ’22. Pentru Steaua a înscris Chipciu, în minutul 2. Echipa bucureşteană a început jocul în următoarea formulă: Bogatinov – G. Matei, Gardoş, Szukala, Pârvulescu – Prepeliţă – Ad. Popa, Stanciu, Tănase, Chipciu – Piovaccari. Au mai evoluat: Varela, Latovlevici, Keşeru, Iancu, Kapetanos, Piovaccari, Răduţ, Grădinaru.

Steaua are programat următorul meci amical luni seară, cu formaţia Korona Kielce.

Steaua Bucuresti joacǎ sȃmbǎtǎ de la ora 19, cel de-al 3-lea meci amical din al doilea stagiu de pregatire din Spania, ȋn compania bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv.

Meci Amical: Steaua Bucuresti vs Lokomotiv Plovdiv

Steaua a jucat pȃnǎ acum ȋn 2014 7 meciuri de pregǎtire, 5 ȋn primul cantonament și 2 ȋn cel de-al doilea, dar nu a obținut nici o victorie. Elevii lui Laurentiu Reghecampf au pierdut trei dintre amicale, 1-5 cu FC Nurnberg, 0-2 cu FC Baku și 0-1 cu FC Luzern și au remizat in alte patru: 0-0 cu Werder Bremen, 1-1 cu Union Berlin, 0-0 cu Dinamo Kiev și, tot 0-0, cu IFK Goteborg.

Partida contra celor de la Lokomotiv Plovdiv, din Bulgaria, reprezintǎ un prilej perfect pentru fotbaliștii roș-albaștrii de a cȃștiga primul amical al anului și de a-și mai reface moralul ȋnainte de reȋnceperea campionatului. Lokomotiv, locul 5 in Bulgaria, cu 41 de puncte, cu 9 mai puțin decȃt liderul Litex Lovech, a terminat sezonul trecut pe poziția a 9-a ȋn clasamentul din tara vecina și a atins doar faza optimilor de finalǎ ȋn Cupa Bulgariei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult