Acasa Sport-AutoSport Meciul România-Argentina s-a anulat

Meciul România-Argentina s-a anulat

scris de Șt. C
6 afisari

Întorsătură neaşteptată de situaţie cu două săptămâni înainte de inaugurarea Naţional Arena. Stadionul va fi gata la timp, dar amicalul de lux programat contra Argentinei nu se va mai disputa.

Meciul România-Argentina, pentru inaugurarea National Arena, s-a anulatAsociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista.

După o discuţie telefonică între Sergio Batista şi preşedintele AFA, Julio Grondona, Batista a lăsat la latitudinea Comitetului Executiv decizia privind activitatea sa la conducerea echipei naţionale. Astfel, Comisia Naţională de Selecţie a decis rezilierea contractului lui Sergio Batista şi suspendarea meciului amical cu România, din luna august„, a anunţat AFA, pe site-ul oficial.

Meciul amical România – Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale. FRF va avea probleme cu suporterii care şi-au achiziţionat deja bilete la preţuri mari, pentru a-l vedea pe Messi.

1 comentariu

Sex Shop 26-07-2011 - 14:56

Isi bat si astia joc de sandu :))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult