Acasa Sport-AutoSport Meciurile echipelor noastre din Europa League. Cine le transmite joi

Meciurile echipelor noastre din Europa League. Cine le transmite joi

scris de Ziua Veche
2 afisari

20:00 FC Vaslui – Lille (Digisport)

20:45 Steaua – Grasshopper (PRO TV)

21:30 Hajduk – Unirea (DigisportPuls)


22:00 Timisoara – Manchester City (Digisport)

0 comentariu

Tzepesh 29-08-2010 - 15:09

Intr-o Europa care lupta din greu sa scape de efectele crizei, pe el il freaca grija de a „pune pe masa UE problemele Ungariei”. Cine va credeti, ma papagalilor, de aveti impresia ca UE nu are alta grija decat sa va rezolve voua problemele? Mai bine luati-l de mana pe Soros si faceti o bai in Tisa, sa va racoriti.

cercetas 29-08-2010 - 17:09

Tabara EMI trebuie nivelata bine cu foc de arncator de 120 si de 240 mm, dar nu exagerat de tare, maximum 2-3 zile, dupa care craterele sunt numai bune de plantat stejari.
Nuci nu, deoarece crescuti pe gunoi, dau nuca amara si cam putrezita.

cercetas 29-08-2010 - 17:14

Unu care sa lege Ocna Mures de Lacul Bicaz, in linie dreapta.

popica 29-08-2010 - 19:23

sa ne jicneasca cretinii astia ?persona non grata urgent cui nui place in romania e liber sa treaca in UE pa calatorie sprincenata aveti drepturi sin franta germania etc vo trag aia ca nus asa toleranti ca prostii de romani da cind neom satura sa vedeti atunci …jobbik u mamii voastre

Valah 30-08-2010 - 13:57

Acesti extremisti ar trebui arestati, judecati si condamnati pentru destabilizarea Europei si a Romaniei, ungurii de bine ce o duc la noi au inceput cu foarte mari pretentii , sunt foarte nesimtiti cu asa pretentii, pana cand sa tot suportam extremismul lor? nu inteleg ca ei au venit in Europa cand noi eram aici? gata asta este istorie, trebuie sa privim spre viitor, dar vedem ca ei au ramas in sec 19 cu asa aberatii, si inca ceva daca incearca „ceva” GEN KOSOVO SAU ALTE BALIVERNE SA NU UITE CA SUNT INCONJURATI DE MILIOANE DE ROMANI SI II FUGARIM CA PE TIMPURI DE O SA AJUNCA SA SE OPRESCA CA-N TRECUT TOCMAI LA VIENA, asa ca dragi unguri stati in banca voastra ca o duceti ce-l mai bine in Romania, asa ca ciocul mic si joc de glezne, nu va convine in Romania va invitam frumos sa plecati in tara voastra mama Ungaria, a, dar am uitat nici ei nu va vor.

urbos 30-08-2010 - 17:10

Cel care trbuie arestat este tradatorul dezaxat Basescu, cel care face jocurile jidano-americanesti impotriva Europei si a Romaniei. Dementul vrea sa se foloseasca de bozgori pentru a recastiga electoratul retardat romanesc, prin atingerea coardei nationaliste.

Horia 30-08-2010 - 18:58

Sa i se dea inapoi ungariei, Transilvania. Si cit mai repede. Bulcariei sa i se dea Tara Romaneasca, iar rusiei Moldova. Restul romanilor sa stea pe creasta carpatilor la cort, ‘n gitii ma-sii de treaba! Sa se aleaga prafu!

nik 31-08-2010 - 08:28

si pe cei care il sustin picioare in cur si la buna vedere afara cu ei din tara fara drept de intoarcere

Carmen 03-09-2010 - 13:53

Dupa ce ca habar n-au cine sunt ei si ce stramosi mai au, inafara de Attila, cel care-si cauta inca de pe atunci o tara cu de-a sila, mai fac si pe eroii si se constituie in partide si plutoane! S-au pribegit si s-au priponit cumva pe-aici pe la noi gratiei marinimiei poporului roman, iar acum li se pare ca le suntem in plus. Cred ca e timpul sa se ia unele masuri!

naex 08-09-2010 - 09:23

Cine este acest VOMA GABOR,este cumva ruda apropiata cu gaborii cu palarie?Acesti maghiari din Ardeal stiu f. bine ca ungurii din Ungaria nu-i accepta si-i cosidera tigani unguri,ungurii din Ungaria sant interesati numai de teritoriul Transilvaniei si ar vrea Transilvania fara romani dar si fara tiganii unguri.Lor le curg balele dupa Transilvania si asta vazuta de mine in zona statiuni Lacul Rosu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult