Acasa Sport-AutoSport Medalie de argint la Campionatul Mondial de judo

Medalie de argint la Campionatul Mondial de judo

scris de A.B.
3 afisari

Campionatul Mondial de Judo a adus României o medalie de argint. Performanța este meritul sportivei Andreea Chiţu, în finala categoriei 52 de kilograme.

Argint la CM de judo.

Argint la CM de judo.

Chiţu a avut primul tur liber în grupa D, iar în turul doi a învins-o pe Christianne Legentil (Mauritius), trecând apoi şi de sportiva italiană Odette Giuffrida. În ultimul meci din grupa D, Andreea Chiţu a câştigat lupta cu Mareen Kraeh (Germania) şi s-a calificat în semifinale.

În această fază, Chiţu a întâlnit-o pe Erika Miranda (Brazilia), câştigătoarea grupei C, pe care a învins-o, calificându-se în finală. În ultimul act, Andreea Chiţu o va întâlni pe deţinătoarea titlului mondial, Majlinda Kelmendi din Kosovo, dar care evoluează sub steagul Federaţiei Internaţionale de Judo (IJF).

La aceeaşi categorie, în grupa A, Larisa Florian a fost eliminată în turul doi, după un prim tur liber, de sportiva Daria Skripnik (Belarus).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult