Acasa Sport-AutoSport Messi nu va juca cu Dinamo: Barcelona vine cu rezervele!

Messi nu va juca cu Dinamo: Barcelona vine cu rezervele!

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Barcelona a programat un amical la Bucureşti cu Dinamo pe 11 august, dar este posibil să vină fără Messi şi fără multe din starurile naţionalei Spaniei.

Messi nu va juca la Bucuresti cu Dinamo (foto:kanyetothe.com)

Amicalul dintre Dinamo şi Barcelona a fost anunţat pentru 11 august, însă pe 15 august, la 4 zile după amicalul de la Bucureşti, naţionala Argentinei are programat un meci amical în Germania, de la care startul Messi nu va lipsi, astfel că prezenţa sa la Bucureşti nu este sigură. Totodată, conform sport.ro, în aceaşi zi în care şi România va juca un amical în Slovenia, pe 15 august, campioana mondială, Spania va avea de jucat un meci amical cu Puerto Rico, în care vor evolua mai mulţi jucători ai Barcelonei.

De asemenea, pe 12 august, la doar o zi după amicalul de la Bucureşti, Barcelona are deja aranjat o partidă amicală cu italienii de la Udinese, cu care vor încheia seria de amicale ce va începe pe 8 iulie cu meciul cu Manchester City şi mai prevede meciuri cu Hamburg, Paris Saint-Germain sau reprezentativa Marocului. Messi ar fi trebuit să vină în Bucureşti cu Argentina şi la inaugurarea arenei Naţional Arena, anul trecut, însă din cauza programului încărcat al acestuia meciul a fost anulat, iar primul meci de pe arena naţională a fost cel cu Franţa din preliminarile Euro 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult