Acasa Sport-AutoSport Messi va purta la PSG un număr rezervat portarilor

Messi va purta la PSG un număr rezervat portarilor

scris de Misu Andrei
112 afisari

Lionel Messi, care va fi prezentat oficial de PSG miercuri, a putut intra în posesia acestui număr, atribuit în mod obişnuit portarilor, graţie unei derogări din partea Ligii franceze de fotbal (LFP), precizează L’Equipe.

Sondaj: Lionel Messi, cel mai bun atacant

Sondaj: Lionel Messi, cel mai bun atacant

Starul argentinian va purta tricoul cu numărul 30 la Paris Saint-Germain, a anunţat clubul de fotbal din capitala Franţei.

În prezent, tricoul cu numărul 30 este purtat la PSG de goalkeeper-ul francez Alexandre Letellier. Argentinianul a solicitat să-i fie atribuit numărul 30, pe care l-a mai purtat la debutul său la FC Barcelona, înainte de a prelua ulterior tricoul cu numărul 10. Brazilianul Neymar, transferat de la Barcelona la PSG în 2017, i-a propus prietenului său Messi să-i cedeze tricoul cu numărul 10, însă argentinianul a refuzat politicos, considerând că, în calitate de nou venit, trebuie să aleagă alt număr.

Sextuplu câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a mai purtat numărul 30 în primele sale două sezoane la FC Barcelona (2004-2006), iar apoi a evoluat pentru o perioadă cu numărul 19, înainte ca numărul 10 să devină liber, după plecarea lui Ronaldinho la AC Milan, în 2008.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult