Acasa Sport-AutoSport Miami Open 2015. Simona Halep – Nicole Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1 ( video)

Miami Open 2015. Simona Halep – Nicole Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1 ( video)

scris de Z.V.
31 afisari

Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, vineri, după ce a dispus de cehoaica Nicole Vaidisova cu 6-4, 2-6, 6-1.

În faza următoare, Halep va juca împotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA, care a trecut cu scorul de 6-3, 6-2 de Alison Van Uytvanck (Belgia), locul 115 WTA, jucătoare venită din calificări.

Simona Halep si Nicole Vaidisova vor juca vineri, de la ora locală 11:00 (ora 17:00, ora României), pe terenul central, în turneul WTA de la Miami, în chiar primul meci al zilei pe tabloul feminin.

Miami Open 2015. Simona Halep - Nicole Vaidisova

Miami Open 2015. Simona Halep – Nicole Vaidisova

Halep, a treia jucătoare a lumii, o va înfrunta în turul doi al competiţiei din Florida pe cehoaica Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, care are o poveste interesantă a carierei.
Nicole Vaidisova a declarat că Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucătoare foarte bună, subliniind că speră să aibă o prestaţie bună în întâlnirea cu numărul 3 mondial, informează wtatennis.com.
„A trecut mult timp şi mă bucur că am obţinut o astfel de victorie. Mă bucur că voi avea ocazia să joc cu Halep. Evident că nu am mai întâlnit-o, nu cred că era prin zonă când jucam eu. Dar acum are un sezon minunat şi este o jucătoare mare. Tot ce pot face este să dau totul pe teren şi să sper că va fi un meci bun”, a declarat jucătoarea ajunsă la 25 de ani.

Tot pe terenul central va juca şi Monica Niculescu, nu mai devreme de ora 02:00 noaptea, ora României. Niculescu o va înfrunta pe Serena Williams, liderul mondial şi principala favorită la Miami.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult