Acasa Sport-AutoSport Miami Open. Partida Monica Niculescu – Serena Williams, reprogramată (live video)

Miami Open. Partida Monica Niculescu – Serena Williams, reprogramată (live video)

scris de Z.V.
4.434 Afisari

Partida dintre Monica Niculescu, locul 70 WTA, şi numărul 1 mondial Serena Williams, care ar fi trebuit să aibă loc vineri noapte, la Miami Open, a fost reprogramată, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Florida.

Meciul ar fi trebuit să aibă loc în jurul orei 02.00, însă, pentru că la Miami a plouat, a fost amânat până la ora 04.00, iar apoi organizatorii au anunţat că partida se va disputa a doua zi.

Mai multe partide de vineri de la Miami Open au fost întrerupte sau nu au început din cauza vremii nefavorabile.

Meciul dintre Monica Niculescu și Serena Williams, din turul doi al turneului de la Miami incepe sambata dimineata, la ora 02,00.

Miami Open. Monica Niculescu - Serena Williams

Miami Open. Monica Niculescu – Serena Williams

Cele două jucătoare s-au întâlnit și la Indian Wells, unde americanca s-a impus greu, 7-5, 7-5. În primul tur, Monica Niculescu a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 (1), 6-1.

Serena Williams este pregătită să treacă peste problemele de la genunchi, care au forţat-o să abandoneze la Indian Wells, înaintea duelului din semifinale cu reprezentanta României, Simona Halep, care a câştigat ulterior turneul, după victoria dramatică din finală, cu Jelena Jankovic.

Numărul unu mondial a anunţat că va evolua cu dureri la genunchi. „Încerc să nu depăşesc acest nivel de durere pe care o simt acum, să mă feresc de probleme şi să văd ce se va întâmpla. Ştiu că voi putea lupta cu această durere. Din punct de vedere psihic, sunt bine. Nu vreau să pun presiune. Sunt aici şi mă simt bine”, a declarat sportiva de 33 de ani.

Williams s-a impus de 7 ori la competiţia de la Miami, fiind campioana ultimelor două ediţii.

Miami Open. Meciul dintre Monica Niculescu  si Serena Williams poate fi urmarit video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS