Acasa Sport-AutoSport Miami Open. Novak Djokovic – Andy Murray, scor 7-6, 4-6, 6-0

Miami Open. Novak Djokovic – Andy Murray, scor 7-6, 4-6, 6-0

scris de Z.V.
20 afisari

Novak Djokovic, liderul mondial, a câștigat pentru a cincea oară în cariera sa turneul ATP Masters de la Miami, duminică, după ce l-a învins în finală pe britanicul Andy Murray, cu 7-6 (7/3), 4-6, 6-0.

Sârbul (27 ani) și-a trecut în palmares al 51-lea său titlu, confirmându-și cu acest prilej supremația din tenisul masculin mondial, având în vedere că s-a impus în cele trei turnee importante din acest an, Australian Open, Indian Wells și Miami.

‘Djoko’ a devenit primul tenisman din istorie care realizează dubla Indian Wells/Miami în trei rânduri (2011, 2014, 2015). În Florida, Nole s-a mai impus în 2007 și 2012. Murray a câștigat și el de două ori turneul de la Miami, în 2009 și 2013.

Pentru succesul din finala turneului Miami Open, dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, Djokovic a avut nevoie de două ore și 47 de minute, în fața unui Murray (numărul patru ATP) decis să pună capăt unei serii de șase înfrângeri consecutive în fața sârbului.

Novak Djokovic și Andy Murray se duelează pentru un trofeu la Miami, acolo unde au câștigat împreună șase din ultimele opt finale. Ultimul act din Florida se va disputa în această seară, de la ora 20:00.

Miami Open. Novak Djokovic - Andy Murray

Miami Open. Novak Djokovic – Andy Murray

Novak Djokovic şi Andy Murray se vor duela pentru a 26-a oară în circuitul ATP, în finala de la Miami. Campion de patru ori în Florida, liderul mondial are 17 victorii în faţa scoţianului.

Murray are insa o motivaţie suplimentară pentru ultimul act. Numărul 4 ATP speră să îşi ofere cadou un succes în faţa lui Djokovic, cu şase zile înaintea nunţii cu Kim Sears. Ar fi al treilea trofeu cucerit de Murray la Miami, după succesele din 2009 şi 2013.

Miami Open. Novak Djokovic – Andy Murray. Primul succes al britanicului a venit chiar în faţa lui Djokovic, care şi-a luat însă revanşa în 2012. În acest an, Murray şi Djokovic s-au întâlnit de două ori, la Australian Open şi la Indian Wells, iar sârbul s-a impus de fiecare dată. Mai mult, liderul mondial a câştigat ultimele nouă meciuri directe disputate pe hard.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult