Acasa Sport-AutoSport Miami Open. Simona Halep – Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7 (video)

Miami Open. Simona Halep – Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7 (video)

scris de Z.V.
4 afisari

 Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiţiei.

Meciul a durat două ore şi opt minute, iar Williams, de şapte ori campionă la Miami Open şi câştigătoarea ultimelor două ediţii, a obţinut a cincea victorie, din şase partide jucate cu Halep.

Prezenţa în penultimul act este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Simona Halep îşi consolidează locul 3 WTA după acest turneu. Ea se va apropia de la 1.089 de puncte la 319 puncte de rusoiaca Maria Şarapova, clasată pe locul 2 şi eliminată în manşa secundă a competiţiei din Florida.

 Luna trecută, ocupantele locurilor 1 şi 3 WTA ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar Williams s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată, în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

În cealaltă semifinală a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9.

Finala dintre Serena Williams şi Carla Suarez Navarro va avea loc sâmbătă.

Desfăşurarea meciului:

Setul 3

Simona Halep – Serena Williams, scor 5-7

Serena Williams se califică în finala turneului

Williams câştigă pe propriul serviciu şi are un game în faţa Simonei

Halep câştigă pe propriul serviciu şi egalează

Break reuşit de Simona

Halep reduce din diferenţă pe propriul serviciu

Serena îşi adjudecă încă un game

Simona câştigă pe propriul serviciu şi reduce din diferenţă

Williams se detaşează la trei game-uri de Halep

Halep revine şi câştigă pe propriul serviciu

Al treilea gmae consecutiv câştigat de americancă

Serena câştigă şi al doilea game, pe serviciul adversarei

Williams câştigă primul game

Setul 2

Simona Halep – Serena Williams, scor 6-4

Halep a câştigat pe propriul serviciu şi a făcut 6-4

Halep reuşeşte primul său break

Simona este din nou la egalitate. Niciun break până acum, în al doilea set

Williams îşi adjudecă rapid un nou game

Halep câştigă pe propriul serviciu

Încă un game reuşit pentru Serena

Simona câştigă al patrulea game

Williams câştigă al treilea game al setului

Halep câştigă pe propriul serviciu

Americanca îşi adjudecă primul game

Setul 1

Simona Halep – Serena Williams, scor 2-6

Serena reuşeşte să câştige un nou game pe serviciul adversarei

Williams câştigă încă un game

Simona revine şi câştigă pe propriul serviciu

Williams se impune în al treilea game consecutiv

Americanca reuşeşte un break

Serena câştigă al treilea game

Simona îşi adjudecă al doilea game pe propriul serviciu

Primul game este câştigat de adversara Simonei

Prima care serveşte este Serena Williams.

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) o va intalni pe Serena Williams (33 de ani, locul 1 WTA) in semifinalele turneului de la Miami Open.

Miami Open. Simona Halep - Serena Williams

Miami Open. Simona Halep – Serena Williams

Miami Open. Simona Halep – Serena Williams. Calificarea în semifinale este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, sportiva noastră fiind învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Miami Open. Simona Halep – Serena Williams. Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Miami Open. Simona Halep – Serena Williams. Ocupantele locurilor 1 şi 3 WTA ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, acum două săptămâni, dar Williams s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Miami Open. Meciul dintre  Simona Halep si Serena Williams incepe la ora 04,00 si poate fi urmarit video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult