Acasa Sport-AutoSport Michel Platini va vizita Stadionul Naţional Arena

Michel Platini va vizita Stadionul Naţional Arena

scris de B.C.R
0 afisari

O delegaţie UEFA condusă de preşedintele Michel Platini va vizita, sâmbătă, şantierul Naţional Arena, stadion care va găzdui în mai 2012 finala Ligii Europa.

Michel Platini va vizita stadionul Naţional Arena

Preşedintele UEFA, Michel Platini, va efectua, sâmbătă, o vizită la Stadionul Naţional Arena, urmată de o conferinţă de presă la sediul FRF, alături de preşedintele instituţiei, Mircea Sandu, directorul general, Ionuţ Lupescu şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Din păcate suntem în întârziere. Sâmbătă avem şi vizita unei delegaţii conduse de preşedintele UEFA, Michel Platini. Stadionul acum, cred că în proporţie de 90 la sută este gata, dar după părerea mea nu va fi gata în iulie. Va trebui să fie gata pentru meciul cu Argentina din august. O să am o discuţie şi cu primarul Oprescu pe tema asta, pentru că la finala Ligii Europa nu va fi nici o problemă. Promisiunile pe care le-au făcut constructorii au fost că în luna mai stadionul va fi gata. Nu vorbesc de amenajările exterioare, spaţiile verzi sau parcare. Cred că sunt vreo două luni de întârziere şi sper ca undeva în iulie să fie bun de joc„, a spus Sandu.

Mircea Sandu este convins că partida cu Argentina se va disputa pe noul stadion. „Nu mi-e teamă că meciul cu Argentina nu va avea loc. El se va juca aici, dar trebuie să urgentăm„, a adăugat Sandu.

Preşedintele FRF şi-ar dori ca în cadrul arenei să fie amenajate şi spaţii comerciale şi de recreere. „E un mastodont ăsta, nu este ceva simplu. Îmi pare foarte rău că rămâne golul ăsta, în loc să fi fost îmbrăcat ca un mall, ca să fie spaţii comerciale. I-am spus şi domnului Videanu şi domnului Oprescu, poate găsesc o soluţie viitoare pentru a îmbrăca spaţiul ăsta, să fie cafenele, restaurante, să fie ceva viu. Pentru că dacă lăsăm doar pentru meciuri şi un spectacol o dată pe lună, el nu e ceva foarte viabil„, a precizat Sandu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult