Acasa Sport-AutoSport Micul Robin Hood

Micul Robin Hood

scris de Ziua Veche
8 afisari

Un baiat in varsta de 14 ani, al carui erou preferat este Robin Hood, a stabilit un nou record mondial, dupa ce a tras o sageata pe o distanta cat 5 terenuri de fotbal.


Sageata lui Zak Crawford a zburat incredibila distanta de 500 de metri, cu 150 de metri mai mult decat recordul mondial precedent. Recordul a avut loc in timpul competitiei de tras cu arcul Northern Counties Flight Championships, la care adolescentul arcas este deja veteran.

Zak a inceput sa traga cu arcul de la varsta de 6 ani. Pentru a bate recordul mondial, micul arcas s-a antrenat din greu, de luni pana vineri, 3 ore pe zi, tragand in jur de 1.000 de sageti la fiecare antrenament. Desi trasul la distanta nu este disciplina olimpica, Zak viseaza sa participe la Olimpiada de la Rio de Janeiro din 2016 la trasul la tinta.

Cititi mai multe pe descopera.ro.

0 comentariu

FAUSTPATRON 30-08-2010 - 06:28

Am fi avut industrie de varf, aviatie supersonica de productie proprie, etc. Toate tarile est-europene ar fi fost mult mai avansate decat acum.

cercetas 30-08-2010 - 11:21

Ehehei, Iran, Iran
Nu-ti ramane nici un an!

cercetas 30-08-2010 - 11:31

Noi am pus numai steagu pe Luna.
Dar acestia au pus si Luna pe steag.
Deci!
Aaaa?

pucioasa 30-08-2010 - 11:34

In conditii normale n-au cum sa distruga Iranul fara sa o ia si ei pe cocoasa. Probabil ca vor merge pe varianta introducerii uni cal troian la conducerea Iranului, cum a daramat NATO Pactul de la Varsovia.

Cavit 9 30-08-2010 - 11:37

Ia taica niste vitamine sa te repare la capatana.

cercetas 30-08-2010 - 22:40

de pensat sprincenele nice nu ma-i vorbesc!

cercetas 30-08-2010 - 22:58

BAI CE TARI IE ASTIA BAI !!! Ohoho, “Ambasadorul mortii”, “Cuceritorul”, si „arme inficosatoare”.
Ca maine scoate si batalionu de prastiasi cu dude, dar sti matalica, colea asa, dude d-alea de pateaza si lipeste de dulci, si mari cat maru!

Victor Radulescu 31-08-2010 - 10:16

„Casa Alba va fi informata, sec, ca termenul de gratie, pentru regimul ayatollahilor a expirat”

1 Optimism: sa-ti imaginezi ca expira numai regimul ayatollahilor, in timp ce regimul rabinilor si hahamilor ar supravietui.
2. Impertinenta: sa dai termene de gratie regimurilor altor tari si sa pretinzi ca tu esti cel amenintat sau atacat.

ValVerde 31-08-2010 - 11:54

[quote name]
„Casa Alba va fi informata, sec, ca termenul de gratie, pentru regimul ayatollahilor a expirat”

1 Optimism: sa-ti imaginezi ca expira numai regimul ayatollahilor, in timp ce regimul rabinilor si hahamilor ar supravietui.
2. Impertinenta: sa dai termene de gratie regimurilor altor tari si sa pretinzi ca tu esti cel amenintat sau atacat.[/quote]

Optimism determinat de balanta reala de forte.
De o parte capacitatea necontestata de a lovi determinant, de cealalte parte , multa propaganda, multa incredere in Allah si promisiuni ca..”las’ ca daca ma scol de jos ai sa vezi ce bataie iti trag”!

Ai un vecin care agita parul si-ti promite ca iti sterge ograda de pe foaia de recensamint a satului. Il vezi ca isi construieste o pusca. Tu deja ai o pusca…ce faci? Nu i-o tragi peste ochi?
Pentru ca e impertinent !!!

marin 19-09-2010 - 13:59

Degeaba spuneti voi de slabiciunile celor din Iran, uite ca si armata americana incepe sa isi arate subrezimea pentru ca America este vulnerabila la atacuri neconventionale si nici tehnologia americana nu mai are calitati.In lumea de azi tehnologia si stiinta se pot duce de rapa, daca americanii au inventat cu greu GPS-ul,uita ca Iranienii pot distruge cu usurinta acest sistem construit de americani pentru a zadarnici capacitatile militare ale SUA care sunt deja in picaj.Tehnologia se face greu dar poate fi distrusa usor.Daca va aparea un conflict militar cu inamicii Statelor Unite,nu va mai functiona nimic nici GPS-ul nici satelitii nici telefonia mobila nici retelele de internet nici cele de comunicatii si transport aerian,deci va fi compromis totul si americanii se duc spre inevitabila prabusire cu tot cu tehnologia lor cu tot.Un lucru este greu de facut,dar este usor de distrus.

Tiom Ping 19-09-2010 - 14:16

Tu nu stiai ca americanii au bagate la pivnita, de rezerva, zeci de GPS-uri, made in China ? Bai baietasule, ai hibernat din anii ’80 pana acum si te trezisi in miezul iepocii globalizarii si chinezirii tehnologiei militare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS