Acasa Sport-AutoSport Mihai Neşu a fost mutat de la terapie intensivă

Mihai Neşu a fost mutat de la terapie intensivă

scris de Ștefan Constantinescu
4 afisari

Fotbalistul Mihai Neşu, care se află internat în spitalul „UMC” din Utrecht din 11 mai, a fost mutat de la terapie intensivă într-o rezervă normală. Fostul apărător stânga al Stelei poate vorbi şi nu mai are nevoie de masca de oxigen.

Mihai Neşu a fost operat cu succes

foto: GSP

Nu sunt încă alte veşti în ceea ce priveşte situaţia medicală a fotbalistului operat la coloana vertebrală pe 11 mai, după ce a suferit o accidentare la un antrenament al echipei olandeze Utrecht, la care evoluează. Coechipierul său, Alje Schut, a căzut peste el, românul fracturându-şi astfel o vertebră în zona gâtului.

Medicul care se ocupă de Neşu, Frank Hellemondt, a confirmat faptul că fotbalistul român a fost mutat de la terapie intensivă, dar tot nu-şi poate mişca mâinile şi picioarele.

Mihai Neşu a fost mutat de la terapie intensivă. Respiră complet independent, dar acest lucru nu îi influenţează starea medicală. Încă nu îşi poate mişca mâinile şi picioarele, dar a scăpat de riscul infecţiilor şi poate începe procedura de recuperare”, a spus doctorul Hellemondt, pentru gsp.ro.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult