Acasa Sport-AutoSport Mihai Neşu a fost operat cu succes

Mihai Neşu a fost operat cu succes

scris de Roland Catalin Pena
7 afisari

Fundaşul Mihai Neşu a fost operat cu succes, marţi, în Olanda, după accidentarea suferită în timpul antrenamentului, informează site-ul oficial al lui FC Utrecht, echipă la care joacă fotbalistul român.

Mihai Neşu a fost operat cu succes

foto: GSP

„Vom vedea în următoarele zile sau săptămâni cum va evolua starea lui”, a declarat medicul Simon Goedegebuure.

Mihai Neşu a fost operat de urgenţă, după accidentarea suferită în timpul antrenamentului de marţi, doctorii stabilind că fotbalistul are o vertebră cervicală ruptă. Pagina web a clubului a precizat că accidentarea lui Neşu s-a produs ca urmare a căderii jucătorului pe teren după o ciocnire cu coechipierul său Alje Schut.

Fundaşul român al echipei olandeze FC Utrecht, Mihai Neşu, a fost transportat, marţi dimineaţă, cu o ambulanţă la spital.

Doctorul echipei olandeze, Simon Goedegebuure, a menţionat marţi că nu poate spune cât este de gravă accidentarea, decât după ce va fi efectuată operaţia, iar despre perioada de recuperare a lui Neşu se va putea vorbi doar peste două săptămâni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult