Acasa Sport-AutoSport Mihai Neşu, pus pe picioare de un aparat special

Mihai Neşu, pus pe picioare de un aparat special

scris de A.B.
5 afisari

După mai mult de un an de la accidentul în care Neşu a ajuns în scaunul cu rotile, fotbalistul poate sta în picioare cu ajutoul unui aparat special.

Mihai Nesu s-a ridicat in picioare

Mihai Nesu s-a ridicat in picioare

Fotbalistul Mihai Neşu, imobilizat într-un scaun cu rotile după accidentul suferit în mai 2011, urmează un program de recuperare în SUA şi în cadrul acestuia efectuează exerciţii la un aparat de fitness care îl ajută să stea din nou în picioare şi să îşi mişte corpul.

„Stau în picioare din nou şi îmi mişc un pic corpul după un an, graţie unui extraordinar aparat”, a postat Neşu pe contul său de Twitter. Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult