Acasa Sport-AutoSport Mii de oameni la Ziua Porţilor Deschise de la Stadionului Naţional Lia Manoliu – FOTO

Mii de oameni la Ziua Porţilor Deschise de la Stadionului Naţional Lia Manoliu – FOTO

scris de A.B.
23 afisari

Câteva mii de persoane au vizitat, duminică, şantierul Stadionului Naţional Lia Manoliu, de Ziua Porţilor Deschise organizată de Primăria Capitalei.

mii-de-oameni-la-ziua-portilor-deschise-stadion-national-lia-manoliu„Sunt fericit că afară sunt câteva mii de oameni care au curiozitatea şi vor să vină să vadă şi eu mă bucur din suflet că am putut astăzi să le fac o duminică frumoasă. Mai am de gând să fac vreo trei (n.r., stadioane) în mandatele următoare, în aşa fel încât tot fac eu şi olimpiada, apuc eu şi olimpiada în Bucureşti”, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Potrivit acestuia, lucrările sunt în grafic, iar stadionul va fi gata cât de curând. „Aproape 90 şi ceva la sută construcţia fizică este terminată. Acum urmează finisările şi acoperişul„, a precizat Oprescu.

La rândul său, Bogdan Hreapcă, director general de investiţii-dezvoltare în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, a afirmat că termenul de finalizare a stadionului este împărţit în două etape.

„Pe la sfârşitul lunii mai, el trebuie să fie gata interior tot cu acoperişul şi începerea montajului pe gazon. Partea de exterior trebuie să fie gata în jurul datei de 15 iulie. (…) Cu certitudine, la acest moment avem meciul organizat de Federaţia Română cu Argentina pe 10 august”, a informat Bogdan Hreapcă.

Potrivit acestuia, capacitatea stadionului este de 55.000 de locuri pe scaune. „Scopul evenimentului este de a lăsa românii şi bucureştenii în special să-şi vadă investiţia, pentru că este o investiţie pe buget local în mare parte, ceea ce înseamnă banii cetăţeanului, deci e normal ca cetăţeanul să-şi vadă investiţia”, a adăugat Bogdan Hreapcă.

Foto: Lucian CURELARIU

1 comentariu

coso 18-04-2011 - 17:42

asta-i bataie de joc, pe bune daca nu! romanii sunt dusi cu pluta. in loc sa refuze un stadion neterminat, s-au dus sa-l viziteze ca la circ. si astfel oprescu ne va trage in piept cu proiectele lui mereu, atata timp cat noi nu zicem nimic!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult