Acasa Sport-AutoSport UPDATE- Ahmetov a venit să-l vadă pe Lucescu. Vezi ce a declarat

UPDATE- Ahmetov a venit să-l vadă pe Lucescu. Vezi ce a declarat

scris de L.M.
28 afisari
UPDATE ora 16,45-Miliardarul Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, a declarat duminică, la ieşirea de la Spitalului Universitar din Bucureşti, că va reveni în Româna pentru a vedea care este starea de sănătate a antrenorului Mircea Lucescu.

”Voi reveni în România”, a spus Rinat Ahmetov. ”Am adus pentru Mircea Lucescu un pulover de Anul Nou, o eşarfă şi un fes în culorile clubului Şahtior Doneţk. Este foarte energic. Am vorbit cu el, îl interesează numai fotbalul. Fotbalul este în inima lui. Cu ajutorul fotbalului, va reveni mai rapid alături de echipă”, a mai spus Ahmetov.

”Noi îl aşteptăm la club, după 4-6 săptămâni. Antrenorii secunzi ştiu ce au de făcut. Noi vom cuceri noi trofee cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, pentru că toată lumea din Ucraina are mare încredere în antrenorul Mircea Lucescu”, a adăugat Rinat Ahmetov, precizând că ”medicii români îl pregăteau pe Mircea Lucescu pentru operaţie”.

La Aeroportul Băneasa, înaintea plecării, Rinat Ahmetov a stat de vorbă pentru a treia oară cu gazetarii, subliniind că a avut ”o impresie bună după vizita în România. Urez acestei ţări să crească din punct de vedere, oamenii să aibă salarii bune şi o viaţă bună”. În continuare, Ahmetov a spus că are încredere în medicii români şi a menţionată că ”nu îi voi mai da voie lui Mircea Lucescu să conducă maşina. Noi nu facem economie la şoferi în Ucraina. Cred că a fost ultima dată când antrenorul Mircea Lucescu a fost văzut la volanul unei maşini”.

”Sper ca Şahtior Doneţk să întâlnească o formaţie din România într-o fază superioară a unei cupe europene de fotbal”, a mai spus patronul din Ucraina.

—————————————————

Rinat Ahmetov a ajuns în Capitală, direct de la Paris, în jurul orei 13.30, însoţit de altre trei persoane. Magnatul ucrainean Ahmetov doreşte să se asigure personal că Mircea Lucescu este în afara oricărui pericol.

Rinat Ahmetov si Mircea Lucescu

 ”Am venit doar în vizită, nu să îl iau pe Lucescu la Doneţk. Putem aduce cei mai buni doctori din lume, dar Mircea Lucescu are încredere în medicii de aici şi le mulţumeşte pentru ajutor. Mircea rămâne antrenorul principal şi omul de care avem nevoie, are secunzi de nădejde, care pregătesc echipa foarte bine. Cred că jucătorii vor reacţiona bine şi vor vrea să îl ajute pe Lucescu. Vom avea un cantonament reuşit şi fără Lucescu, iar echipa va câştiga campionatul şi Cupa Ucrainei, iar în Liga Campionilor să ajungem mai departe în sezonul viitor. Sper ca Lucescu să se însănătoşească cât mai repede. Dacă Lucescu are încredere în medicii români şi eu am încredere în ei. Lucescu e şi prietenul meu, nu doar antrenorul echipei, şi voi veni des în România să-l vizitez”, a declarat Ahmetov pe aeroport. Miliardarul ucrainean, pentru care fotbalistul Răzvan Raţ a fost translator, va rămâne câteva ore în România.

Artur Gluşcenko, medicul echipei Şahtior Doneţk, a sosit sâmbătă, împreună cu internaţionalul român Răzvan Raţ, şi a discutat cu mai mulţi medici care se ocupă de Mircea Lucescu la Spitalul Universitar din Capitală.

1 comentariu

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 08-01-2012 - 15:01

1. Nume dat mai multor insecte mici parazite, de culoare neagră-cafenie, fără aripi, cu picioarele posterioare adaptate pentru sărit, care se hrănesc cu sânge supt din corpul omului sau al unor animale. * Expr. A i se face (cuiva) inima cât un purice, se spune când cineva se simte în mare primejdie, când este foarte speriat. A nu face (mulți) purici……………………………………………2.DOCTOR BUN ARTHUR GLUSCENKOVICI, si pina nu a RInMat adanc in buzunare MILIARDARUL medici exceptionali nu au luat decizia de a opera ,desii cutia toracica a fost inundata de sange, ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult