Acasa Sport-AutoSport Minerii supravieţuitori din Chile, invitaţi de Manchester United la meci

Minerii supravieţuitori din Chile, invitaţi de Manchester United la meci

scris de Ziua Veche
0 afisari

Clubul Manchester United îi invită pe cei 33 de mineri salvaţi recent dintr-o mină chiliană să asiste la un meci din 2011, pe stadionul „Old Trafford”, a anunţat unul dintre sponsorii grupării engleze, informează Mediafax.


Invitaţia a fost transmisă, duminică, la Londra, în cadrul unei întâlniri dintre preşedintele statului Chile, Sebastian Pinera, antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, şi vicepreşedintele întreprinderii vinicole chiliene Concha y Toro, Rafael Rafael Guilisasti.

„Miracolul de la San Jose este una dintre cele mai impresionante poveşti pe care le-am auzit. Curajul şi rezistenţa minerilor reprezintă un exemplu. E un privilegiu pentru noi să îi putem invita pe Old Trafford”, a declarat Ferguson, care i-a oferit preşedintelui chilian un tricoul roşu al echipei sale.

0 comentariu

ANTON STEFAN 04-09-2010 - 14:44

NU ESTE NORMAL CA GUVERNUL SA CALCE IN PICIOARE CONSTITUTIA ACESTI INDIVIZI TREBUIE TRIMISI IN INSTANTA PENTRU ABUZ IN SERVICIU CONTRA ITERESELOR PERSOANELOR.MAI ALES CA AU DEPUS SI UN JURAMANT, IAR LEGILE IN DISCUTIE NU ESTE NORMAL SA SE APLICE DEOARECE NU AU TRECT PRIN PARLAMENT ,SI NU MI SE PARE NORMAL CA O HG.SI O LEGE.CARE NU ARE ACOPERIRE LEGALA SA FIE APLICATA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult