Acasa Sport-AutoSport Mircea Lucescu implicat într-un accident de circulaţie

Mircea Lucescu implicat într-un accident de circulaţie

scris de D.S.S.
2 afisari

Antrenorul Mircea Lucescu, care a fost accidentat vineri, în Capitală, pe b-dul Vasile Milea, a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă, a declarat pentru Agerpres coordonatorul SMURD Bucureşti, dr.Bogdan Opriţa.

mircea lucescu foto-tisport.blogspot.com

Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier

Potrivit acestuia, Mircea Lucescu are o contuzie toracică în urma accidentului. Bogdan Opriţa a mai afirmat că în accident au fost două victime, dintre care una fără leziuni. Antrenorul Mircea Lucescu a fost rănit într-un accident rutier produs vineri în Capitală, pe Bd. Vasile Milea. Potrivit oficialilor de la Poliţia Rutieră, antrenorul se afla la volanul maşinii soţiei sale şi a fost rănit destul de grav în accident.

Managerul unităţii, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, a declarat pentru AGERPRES că este vorba de o contuzie toracică, pacientul este conştient şi cooperant şi în acest moment este supus mai multor investigaţii. Potrivit lui Cârstoiu, nu se pune problema ameninţării vieţii pacientului.

Oficiali ai ISU au precizat că la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, o maşină cu apă şi spumă şi o maşină de descarcerare. Totodată, potrivit acestora, în maşină se aflau două persoane, şoferul fiind cel mai grav rănit şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult