Acasa Sport-AutoSport Mircea Lucescu, printre posibilii succesori ai lui Fatih Terim la Galatasaray

Mircea Lucescu, printre posibilii succesori ai lui Fatih Terim la Galatasaray

scris de Șt. C
4 afisari

Mircea Lucescu se numără printre antrenorii pe care campioana Turciei la fotbal, Galatasaray Istanbul, îi are în vedere pentru înlocuirea lui Fatih Terim, dezvăluie presa presa turcă.

Mircea Luceascu

Terim, care ocupă și postul de selecționer al Turciei, a fost demis marți de Galata, după începutul slab de sezon al grupării de pe malul Bosforului, care ocupă un modest loc 9 în campionat, după 5 etape, fiind învinsă cu un categoric 6-1 de Real Madrid, săptămâna trecută, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Potrivit ziarului Hurriyet, Mircea Lucescu este una dintre opțiunile conducătorilor Galatei, alături de alte nume „grele” din fotbalul internațional, germanul Jupp Heynckes, olandezul Guus Hiddink și italianul Roberto Mancini.

În vârstă de 68 ani, Mircea Lucescu, actualul antrenor al echipei ucrainene Șahtior Donețk, a mai pregătit-o pe Galatasaray între 2000 și 2002, cucerind Supercupa Europei (2000) și campionatul Turciei (2002) cu gruparea din Istanbul. Mircea Lucescu l-a înlocuit în anul 2000 chiar pe Fatih Terim, care a preluat atunci pe Fiorentina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult