Acasa Sport-AutoSport Mircea Lucescu spune că Steaua este o rușine. Gigi îi dă dreptate

Mircea Lucescu spune că Steaua este o rușine. Gigi îi dă dreptate

scris de Ziua Veche
2 afisari

Mircea Lucescu a fost foarte dur în declaraţii, înaintea meciului Dinamo-Steaua, din finala Cupei României la fotbal (miercuri, ora 21.15, în direct la Pro TV). Antrenorul echipei Șahtior Donețk, campioana Ucrainei, o dă câștigătoare pe trupa lui Ioan Andone, fostul său elev de la Corvinul și de la Dinamo.

mircea lucescu foto-tisport.blogspot.comDinamo și Steaua se vor înfrunta miercuri, la Brașov, în finala Cupei României la fotbal, meciul urmând să încheie sezonul 2010-2011.

„În momentul de față, la cum arată, Steaua este o rușine! An de an cumpără jucători în încercarea de a forma o echipă, dar nu reușește. După părerea mea, dinamoviștii au prima șansă și cred că ei vor cuceri Cupa!”, a afirmat Mircea Lucescu la Digi Sport.

Replica lui Gigi Becali, patronul din Ghencea, nu s-a lăsat prea mult aşteptată la Sport.ro, potrivit Evz:  „Şi a spus ceva greşit? Dacă eşti pe locul cinci, nu este o ruşine? N-a avut dreptate? Când spune omul adevărul, chiar dacă e dureros, asta e. E vorba de Mircea Lucescu, care e specialist, n-ai ce să-i spui. Din vară nu va mai fi aşa”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult