Acasa Sport-AutoSport Mircea Sandu: Liga I cu doar 17 echipe

Mircea Sandu: Liga I cu doar 17 echipe

scris de M.A.
2 afisari

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat după şedinţa de sâmbătă a Comitetului Executiv al FRF că ediţia viitoare a Ligii I ar putea avea loc doar cu 17 echipe.

Mircea Sandu: Liga I cu doar 17 echipe

Mircea Sandu a susţinut că este necesară reducerea numărului de echipe la toate eşaloanele. ”Din punctul meu de vedere, singura care merită să fie prezentă, pe criteriul sportiv, este Politehnica Timişoara. Nu sunt jucători de valoare şi nu sunt bani. Marile datorii în fotbal se manifestă la nivelul Spaniei, în întregul continent european”, a afirmat Sandu, citat de Agerpres,

În cadrul unei conferinţe de presă, Mircea Sandu a declarat că în cadrul reuniunii Comitetului Executiv au fost prezentate mai multe informări privind finala Europa League 2012 şi finala Cupei României-Timişoreana. ”Au mai fost aprobate cheltuielile făcute cu ocazia Cupei României. Apoi au fost omologate rezultatele ediţiei 2011-2012 de la Liga I, unde campioană este formaţia CFR Cluj, iar FC Vaslui pe locul 2” a spus Mircea Sandu.

În continuare, el a precizat: ”Am aprobat ca Supercupa României să se desfăşoare pe data de sâmbătă 14 iulie, pe Arena Naţională”, între campioana CFR Cluj şi Dinamo, câştigătoarea Cupei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult