Acasa Sport-AutoSport Mircea Sandu s-a trezit cu renta viageră tăiată

Mircea Sandu s-a trezit cu renta viageră tăiată

scris de C.S.
4 afisari

Renta viageră a fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost redusă de la 75.000 de la 50.000 de euro pe an.

Mircea Sandu s-a trezit cu renta viageră tăiată

„Sunt onorat că Adunarea Generală, la propunerea Comitetului Executiv, mi-a atribuit această onorantă poziţie. Am discutat cu preşedintele, i-am înţeles dorinţa. Am redus la 50.000, de la 75.000”, a declarat Sandu, care a fost numit preşedinte de onoare al FRF în cadrul Adunării Generale de miercuri.

Decizia luată astăzi vine după ce noul preşedinte al federaţiei, Răzvan Burleanu, a declarat miercuri că „atât timp cât (Mircea Sandu) va avea acea rentă viageră nesimţită, va fi greu să găsească un partener de discuţie în mine”.

Miercuri, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Mircea Sandu să primească o rentă viageră de 75.000 de euro anual.

De asemenea, Sandu ar fi avut mai multe beneficii, precum dreptul de administrare a etajului 2 al unei clădiri a FRF, plătirea oricărei intervenţii chirurgicale de către FRF, maşină, secretară sau deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi.

În cadrul conferinţei de presă susţinute joi alături de Răzvan Burleanu, preşedintele de onoare al FRF a precizat că, alături de reducerea rentei viagere, va renunţa la unele dintre beneficiile decise în Comitetul Executiv.

„Nu voi avea nevoie de maşină, va rămâne la dispoziţia federaţiei, pentru că eu îmi voi lua alta. Nu voi avea secretară. Voi avea însă solicitarea ca Dumitru Mihalache, care va fi în continuare angajat al federaţiei, să fie în continuare şi project manager pentru Euro 2020 şi consilier pe aceste probleme”, a spus Sandu.

6 comentarii

digital 06-03-2014 - 17:13

porkul ăsta infect ar trebui să se trezească la pârnaie, nicidecum cu rentă viageră!

neacsum 06-03-2014 - 17:20

îi va ven randul si lui. Si lui Mitica

salut 06-03-2014 - 17:42

Marine, inteleg ca fotbalul e o chestie de suflet si creaza mari emotii de toate categoriile, dar eu vad mult in fata pe lista prioritatilor alte lucruri, spre exemplu responsabilitatea pentru anularea datoriei Irakului catre Romania.

neacsum 06-03-2014 - 17:47

Salut, aia s-a presctis de mult .Romania a renuntat la datoria aia sau nu stiai ? Asa cum a renuntat si la cea a Germaniei si cum a renuntat si la Fundatia Gojdu.

salut 06-03-2014 - 17:51

Nu Romania. Cineva din Romania. Trebuie cercetat cu ce mandat, in baza caror atributiuni, ce aprobari, etc. Altfel, bagati la puscarie gainari cu 100.000 frauda si aia care vand miliarde isi iau tainul si o duc bine, mersi?

IV 06-03-2014 - 17:29

Dar o renta furajera, nu-i-ar fi mai buna?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult