Acasa Sport-AutoSport UPDATE – Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Steaua. Ce a făcut Becali

UPDATE – Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Steaua. Ce a făcut Becali

scris de Șt. C
12 afisari

UPDATE – Declarația lui Gigi Becali, la finalul discuției cu Mirel Rădoi: „A vrut să renunțe, a fost la echipă, dar n-a fost vehement. A fost așa, pe picior de reununțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua.

A zis că nu înțelege de ce nu e un declic la echipă. Atunci eu i-am spus că din punctul meu de vedere, dacă am dominat adversarul o repriză, tot timpul, dar am avut ghinioane și am pierdut meciurile. I-am spus că trebuie să fie mai sever. A fost greu să-l conving să rămână.

Este păcat, dacă pleci acum, va rămâne o pată pe meseria ta. Sunt convins că va lua campionatul și Cupa și Cupa Ligii. Și pe urmă încercăm accederea în liga campionilor. În iarnă o să-i iau și un atacant valoros.

Nu pot să-l mint, ăștia sunt banii, trebuie să plece doi trei jucători, poate și o scădere a salariilor. Tahar n-ai ce să faci cu el n-ai unde să-l folosești.”

După două ore de discuţii, Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la Steaua.

Hotărât să renunţe după umilinţa cu Rosenborg (0-3), tehnicianul campioanei a revenit asupra deciziei, fiind întors din drum după ce a stat de vorbă cu naşul său.

Becali l-a asigurat pe Rădoi că are susţinerea sa totală, deşi şansele de calificare în grupele Europa League sunt aproape nule, în urma eşecului contra campioanei Norvegiei. Totodată, patronul i-a spus antrenorului că nu va pleca niciun jucător, în ciuda afirmaţiilor de la finalul partidei cu Rosenborg, şi că este dispus să mai facă investiţii la echipă.

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Steaua! Antrenorul de 34 de ani a decis să renunțe la post după umilinţa de aseară cu Rosenborg, scor 0-3.

mirel radoiCu Rădoi pe bancă, Steaua nu a reușit să obțină nicio victorie pe teren propriu în cele 7 partide consecutive disputate în acest sezon.

Rădoi a discutat azi cu jucătorii Stelei și i-a anunțat ce decizie a luat. La finalul meciului cu Rosenborg, declarase că e decis să continue ca antrenor al Stelei.

Mirel Rădoi a condus Steaua în 13 partide oficiale, iar bilantul este dezastruos: 3 victorii, 5 egaluri si 5 infrangeri.

Rădoi a preluat conducerea tehnică a Stelei pe 9 iunie, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă. A fost la prima experienţă de antrenor, fiind prezentat de site-ul oficial al Stelei ca director sportiv, deoarece nu deţine licenţa Pro.

„Chiar dacă am găsit această portiţă regulamentară (n.r. – ocuparea funcţiei de director sportiv), cred că a înţeles toată lumea că eu voi fi antrenorul principal. Deci o spun clar că ocup funcţia de antrenor principal”, spunea Radoi la conferinta de prezentare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult