Acasa Sport-AutoSport Mititelu arată cu degetul spre Dragomir în scandalul din fotbal

Mititelu arată cu degetul spre Dragomir în scandalul din fotbal

scris de Ștefan Constantinescu
2 afisari

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, crede că retrogradările Timişoarei şi Bistriţei se datorează înnăspririi condiţiilor de licenţiere în urma dorinţei lui Dumitru Dragomir de a se asigura că Universitatea va evolua în liga secundă din sezonul următor.

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu

„O mare surpriză, nu îmi vine să cred! Este o decizie şoc! Totul se trage de la dorinţa lui Dumitru Dragomir de a trimite Craiova în liga a II-a, a ricoşat această dorinţă şi în alţii. Din acest motiv s-au înnăsprit condiţiile de licenţiere şi a trebuit să se aplice aceeaşi unitate de măsură pentru toţi. Bistriţa avea de mult timp probleme, dar s-a trecut mereu cu vederea pentru că nu participau în cupele europene.

Mai sunt două formaţii al căror nume nu a fost pomenit, deşi ştiu că şi ele au datorii. Nu am pierdut nimic prin retrogradare şi neprimirea licenţei, tocmai de asta au retrogradat şi Timişoara şi Bistriţa, pentru că a existat mişcarea aceasta împotriva noastră. Cu ocazia asta s-au plătit şi poliţele împotriva Timişoarei. Nu meritau asta, îmi pare rău pentru Marian Iancu„, a spus Mititelu la Sport.ro.

Marian Iancu, patronul Timişoarei, a decarat că neprimirea licenţei înseamnă falimentul clubului. Poli Timişoara împlineşte anul acesta 90 de ani de existenţă.

Vezi aici scandalul din fotbal

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult