Acasa Sport-AutoSport Mititelu, fotbalul şi Universitatea Craiova

Mititelu, fotbalul şi Universitatea Craiova

scris de P.C.R.
1 afisari

Somat de Federaţie să-şi retragă procesele întentate în instanţele civile împotriva Federaţiei, clubul Universitatea Craiova a răspuns printr-un comunicat de presă, în care ameninţă forul de la Bucureşti că riscă să fie sancţionat de FIFA şi UEFA în cazul în care Universitatea va fi dezafiliată.

adrian mititelu foto-agerpres.ro

foto:Agerpres

„Vă atragem atenţia că aceste demersuri abuzive ale dumneavoastră, vin în contradicţie flagrantă cu legislaţia română în vigoare, în special cu Legea Sportului, fapt ce poate conduce la sancţionarea Federaţia Română de Fotbal, prin suspendarea Certificatului de Identitate Sportivă(…)

Exercitarea unor căi de atac împotriva hotărârilor adoptate de instanţele jurisdicţionale ale FRF nicidecum nu reprezintă iniţierea unui litigiu cu Federaţia Română de Fotbal, cum în mod aberant şi tendenţios se susţine în adresa dumneavoastră”, se arată în comunicatul Universităţii.

Federaţia Română de Fotbal a emis miercuri un comunicat de presă prin care somează, pentru ultima oară, clubul Universitatea Craiova să-şi retragă acţiunile în justiţie îndreptate împotriva forului de la Bucureşti, altfel va fi dezafiliată.

Prin vocea secretarului general Adalbert Kassai, FRF îi răspunde lui Adrian Mititelu, cel care spusese că acţiunile sale sunt îndreptate împotriva lui Victor Piţurcă şi FRF-ul nu ar trebui să intervină. Nu de aceeaşi părere este şi Federaţia, care susţine că procesul lui Mititelu vizează o hotărîre a unei camere decizionale a Forului, deci FRF, scrie gsp.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult