Acasa Sport-AutoSport Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber (live video)

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber (live video)

scris de Z.V.
26 afisari

Simona Halep, calificată vineri în semifinalele turneului WTA de la Montreal, va juca sâmbătă în această fază a competiției cu germanca Angelique Kerber, nr. 2 mondial, care a învins-o în sferturi în două seturi, 6-2, 6-2, pe rusoaica Daria Kasatkina, nr. 33 mondial.

Montreal. Simona Halep - Angelique Kerber

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber. Simona Halep se află într-o formă excelentă. Campioana noastră este la un meci distanţă de calificarea în finala de la Montreal, însă a setat deja un reper important: în ultimele 24 de confruntări la simplu, a pierdut de doar 3 ori. Cu acelaşi palmares se mai poate lăuda o singură sportivă din circuit, numărul unu mondial, Serena Williams.

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber. După un start de an destul de ezitant (la un moment dat, la începutul lui februarie avea cinci din ultimele şase partide pierdute), Halep şi-a revenit, Cahill reuşind să o scoată din starea de anxietate care îi cuprinsese jocul. „Vreau să mă simt bine pe teren, să mă bucur de tenis”, a devenit un adevărat laitmotiv pentru constănţeancă, ea găsindu-şi în sfârşit liniştea în joc şi încrederea în propriile forţe.

Montreal. Simona Halep – Angelique Kerber. Automat, rezultatele au început să vină, turneele de la Madrid, Roland Garros, Wimbledon şi Bucureşti recomandând-o pe Simona drept una dintre cele mai în formă sportive din lume. Acum, la Montreal, Halep a trecut peste ţintarul destul de dificil (Gavrilova, Karolina Pliskova şi Kuznetsova) şi e la doar un pas de o nouă finală, pentru aceasta având nevoie de o revanşă în faţa lui Kerber, astăzi, de la ora 20:00.

Montreal. Meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber poate fi urmarit video live stream aici. aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult