Motociclism: Mircea Vrăjitoru a suferit un accident grav | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Motociclism – Superstock 600, Potrugalia: Mircea Vrăjitoru a suferit un accident grav

Motociclism – Superstock 600, Potrugalia: Mircea Vrăjitoru a suferit un accident grav

scris de Z.V.
11 afisari

Motociclistul român Mircea Vrăjitoru, componet al CSM Bucureşti, s-a accidentat grav la Marele Premiu al Portugaliei la clasa Superstock 600.

Motociclism – Superstock 600, MP al Potrugaliei: Mircea Vrăjitoru a suferit un accident grav (foto:rallymagazin.ro)

Motociclistul Mircea Vrăjitoru, în vârstă de 19 ani, se află internat în stare gravă la un spital din Faro, după ce duminică, 23 septembrie a căzut în cursa clasei Superstock 600 din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, desfăşurat la Portimao. Potrivit ProSport.ro, tânărul român a pierdut controlul motocicletei şi a rămas inconştient pe pistă, până când a fost transportat de urgenţă la spital, unde doctorii i-au indus o comă artificală.

Mama lui Mircea Vrăjitoru a fost liniştită de medici care au anunţat că „Totul este sub control”, chiar dacă „situaţia lui Mircea este gravă”. Ea a precizat, potrivit mediafax, că imediat după accident „Coma i-a fost indusă pentru a lasă creierul să se concentreze pe zonele afectate. Nu avea nevoie de activităţi în plus. Peste două zile medicii îl vor trezi şi abia atunci vom şti cu ce ne confruntăm”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult