Acasa Sport-AutoSport Motociclistul Marco Simoncelli va fi înmormântat joi

Motociclistul Marco Simoncelli va fi înmormântat joi

scris de M.I.
3 afisari

Pilotului italian de motociclism-viteză Marco Simoncelli, mort duminică în timpul Marelui Premiu de MotoGP al Malayeziei, va fi înmormântat joi, în oraşul său natal, Coriano (nord-estul Italiei).

Marco Simoncelli

Ceremonia funerară va avea loc la biserica Santa Maria, în prezenţa familiei şi a apropiaţilor defunctului, printre care şi prietenul său Valentino Rossi. Rossi a fost implicat parţial în accidentul fatal al lui Simoncelli. Cadavrul pilotului a sosit marţi pe aeroportul Fiumicino de lângă Roma, de unde au fost transferate apoi la Coriano, în provincia Rimini, transmite Agerpres.
Dup accident, Valentino Rossi (32 ani), profund afectat de decesul prietenului său, o mare speranţă a motociclismului italian, a postat pe pagina sa de Twitter următorul mesaj: ”Sic a fost pentru mine ca un frate mai mic. Puternic pe circuit şi dulce în viaţa normală. Îmi va lipsi mult”
Marco Simoncelli, 24 ani, încetat din viaţă în timpul cursei de la Sepang, după ce a căzut cu motocicleta sa şi a fost apoi lovit în plin de bolizii lui Valentino Rossi şi Colin Edwards.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult