Acasa Sport-AutoSport Mourinho si vracii kenyeni

Mourinho si vracii kenyeni

scris de Ziua Veche
1 afisari

Purtatorul de cuvant al noului antrenor al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Jose Mourinho, a dezmintit “categoric”, luni, alegatiile unui vraci kenyan, care a afirmat ca a primit la inceputul lunii iulie vizita lui “Special one”, aflat atunci in vacanta in aceasta tara, informeaza Agerpres.


 

 “Dezmint categoric aceasta poveste stupida si incredibila (…) care aduce atingere imaginii si credibilitatii profesionale a lui Mourinho”, a declarat purtatorul de cuvant al tehnicianului portughez, Eladio Parames, adaugand ca antrenorul portughez are in vedere o “actiune legala”, dupa aceste declaratii.

“Mourinho nu a vorbit niciodata cu aceasta persoana. Jose Mourinho este un catolic profund si crede in Dumnezeu. In ce priveste viata sa profesionala, el crede in munca, nu in miracolele unui vraci oarecare”, a adaugat Parames, care l-a insotit pe antrenor si familia sa in timpul calatoriei in Kenya.

Un saman kenyan reputat in tara sa, Mzee Makhub, a afirmat, duminica, ca a primit vizita antrenorului portughez, transferat in aceasta vara de la Inter Milano la Real Madrid si care i-ar fi cerut sa-l “ajute sa reuseasca” la noua sa echipa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS