Acasa Sport-AutoSport Munchen: Închisoare pentru Uli Hoeness (update)

Munchen: Închisoare pentru Uli Hoeness (update)

scris de S. P.
3 afisari

UPDATE – Un tribunal din Munchen l-a condamnat pe Uli Hoeness, președintele clubului Bayern Munchen, campioana Germaniei și a Europei, la o sentință de 3 ani și 6 luni cu închisoarea pentru fraudă fiscală de 27,2 milioane euro, relatează agenția Reuters.

Parchetul din Munchen a cerut, joi, cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru preşedintele clubului Bayern, Uli Hoeness.

Procurorii cer închisoare cu executare pentru peşedintele Bayern Munchen

Procurorii cer închisoare cu executare pentru preşedintele Bayern Munchen (foto: independent.ie)

„Condiţiile autodenunţului nu sunt îndeplinite”, a spus procurorul Achim von Engel.

Avocatul lui Hoeness a susţinut în pledoaria finală că acesta s-a autodenunţat şi ar trebui să nu primească o pedeapsă cu executare.

Acest caz a apărut anul trecut, când presa germană a scris că Hoeness a ascuns importante sume de bani în Elveţia. El s-a autodenunţat fiscului german, dar judecătorul are dubii cu privire la sinceritatea şi exhaustivitatea confesiunii sale.

Uli Hoeness, în vârstă de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro în data de 30 iulie 2013, aminteşte Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult