Acasa Sport-AutoSport UPDATE: Mutu riscă închisoarea! Nicu Gheară: „În loc să se antreneze, Mutu stă în baruri până la cinci dimineaţa”

UPDATE: Mutu riscă închisoarea! Nicu Gheară: „În loc să se antreneze, Mutu stă în baruri până la cinci dimineaţa”

scris de Ziua Veche
4 afisari

.

UPDATE, duminică, ora 11.40: Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care conform presei italiene a bătut angajatul unui local din Florenţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ar putea risca o condamnare la închisoare între trei luni şi trei ani, conform Codului Penal, informează tuttomercatoweb.com, citat de Mediafax.
Deocamdată Mutu nu a fost denunţat, dar victima l-a acuzat de agresiune. Amenda pe care ar putea să i-o dea clubul pare ceva evident. Însă altele sunt consecinţele care ar putea apărea după ce s-a întâmplat în această noapte. În baza articolului 582 din Codul Penal, Mutu ar putea risca între trei luni şi trei ani de închisoare. Depinde şi de perioada de spitalizare a victimei agresiunii. Leziunile cauzate de Mutu sunt minore, dar implică o perioadă de refacere de peste 20 de zile”, notează tuttomercatoweb.com .

„Nu ştiu decât ce am văzut în presă. Nu am vorbit cu Mutu, noi nu prea mai vorbim, mai ales despre incidente de acest fel. Fiind vorba de Mutu, presa face marte vâlvă. Incidente de genul ăsta sunt multe în Italia. La vârsta lui, el nu are o imagine bună. Să îşi vadă de antrenamente. Sunt alte cazuri mai grave acolo, nu problema asta. Nu e bine ce a făcut. El, în loc să îşi vadă de antrenamente, stă în baruri până la cinci dimineaţa. Eu cred că Mutu va reveni, tot timpul, a arătat că are valoare, numai că problemele din viaţa lui l-au îndepărtat de fotbal. Mutu e fotbalist şi trebuie să îşi vadă de meseria lui şi mai puţin de incidentele astea. Dar el e Mutu şi aşa e el. Mutu nu ştie să bea, nu ştie să stea la masă, nu ştie să discute cu un prieten, cu un ospătar. Mutu e OK din punct de vedere fizic, a făcut antrenamente în perioada asta. Incidentul ăsta nu îl deranjează la echipă sau în fotbal. Este problema lui şi o va rezolva ca pe celelalte cazuri. Mutu s-a maturizat, poate a fost ultimul incident al lui şi cred că va juca la randament maxim încă trei, patru ani! Viaţa de fotbalist e scurtă, dar văd că tot sperăm că e ultimul incident cu Mutu implicat. , a spus Nicu Gheară la Sport.ro

––––––––––––––––––

Atacantul român Adrian Mutu a agresat un chelner într-un local din Florenţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o săptămână înainte de expirarea suspendării sale de 9 luni pentru dopaj cu sibutramină, relatează AP, citând agenţia italiană ANSA. Conform martorilor, Mutu s-a certat cu chelnerul din cauza notei de plată, în jurul orei 5 dimineaţa, după care l-a lovit de două ori cu pumnul şi apoi cu piciorul în timp ce chelnerul se afla la pământ, transmite Agerpres.

Berat Racaj, un kosovar de 28 de ani, care locuieşte la Scandicci Alto (Florenţa), a fost transportat la spitalul Santa Maria Nuova şi i s-a eliberat un certificat medical valabil o perioadă de 25 de zile, suficient pentru a intenta proces fotbalistului român. Carabinierii anchetează acest incident, Mutu nefiind prezent la faţa locului când poliţia a sosit la local.

După cum relatează Corriere dello Sport, Mutu şi doi prieteni au comandat o sticlă de vin, iar după ce au consumat-o au dorit să plece, fiind opriţi de chelner, care le-a cerut plata. Mutu i-a explicat că are cont deschis în localul cu pricina. Patronul a intervenit pentru a calma spiritele, dar Mutu l-a înjurat pe chelner, care a răspuns la rândul său, iar de aici lucrurile au degenerat. Racaj s-a ales cu o „traumă contuzivă cranio-facială, cu escoriaţii multiple, contuzii la torace şi la abdomen, fractură a piramidei nazale”.

Conform chelnerului, Adrian Mutu a sosit la discoteca Full Up, aflată în centrul istoric al Florenţei, în jurul orei 03,30, însoţit de doi prieteni şi au comandat băuturi alcoolice într-un separeu. O oră mai târziu, cei trei au dorit să plece şi au cerut nota, povesteşte Racaj, dar când acesta a revenit Mutu şi prietenii săi nu mai erau. Racaj a ieşit din local şi a fugit după ei, cerându-le să plătească. Atunci, Mutu ar fi spus că va plăti altădată şi ar fi vrut să discute cu patronul. Mutu ar fi plecat pretinzând că şi-a pierdut portofelul şi merge acasă să ia bani. După 20 de minute, Mutu a reveni, a vorbit cu patronul şi a achitat nota. Kosovarul şi-a cerut scuze că nu ştia faptul că Mutu avea cont deschis în acel local, dar fotbalistul l-ar fi scuipat pe chelner. La un moment dat, Mutu l-ar fi lovit cu pumnul pe Racaj, care a încercat să se apere, dar s-a împiedicat şi a căzut. Mutu a profitat de acest lucru şi l-a luat la şuturi, după care s-a urcat în automobilul Porsche Cayenne şi a plecat.

Pe 29 octombrie lui Mutu îi va expira suspendarea de 9 luni pentru dopaj cu sibutramină, atacantul român putând reveni pe gazon în meciul cu Catania, din 30 octombrie. Fiorentina, echipa lui Mutu, ocupă ultimul loc în Serie A.

0 comentariu

jan dinu 01-09-2010 - 16:39

Maica Rusie – rasare
La fel ca o taina mare
Din bezna este scoasa
De Putin omul de clasa !

Rusul rebuie s-a scoale
Shi s-a mearga pe picioare
Sa-shi i-a rusoaica’n pat
Shi s-a stea la regulat …

Ca-i satula de cabaret …
Ori dusa la minaret …
Shi trebuie s-a recunosc ..
Ele sunt bune la os …-:))

JD-USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult