Acasa Sport-AutoSport UPDATE: Mutu: „Este o sanctiune prea mare si gresita!”. Atacantul Fiorentinei a fost suspendat noua luni!

UPDATE: Mutu: „Este o sanctiune prea mare si gresita!”. Atacantul Fiorentinei a fost suspendat noua luni!

scris de Ziua Veche
3 afisari

UPDATE 16.58: „Nu sunt multumit pentru ca mi s-au redus doar trei luni si am primit noua luni de suspendare. Cred ca este o sanctiune prea mare si gresita. Vom vedea ce se poate face acum. Ma asteptam la o reducere mai mare suspendarii, a fost o naivitate si era corecta o sanctiune, dar nu atat de mare. Dupa primele patru etape din campionat, voi fi pregatit de joc. Imi pare rau ca am lasat Fiorentina intr-o situatie dificila si cer scuze coechipierilor mei, clubului si fanilor. Cer scuze pentru aceasta naivitate”, a declarat Mutu, citat de Mediafax.


 

 

Paolo Rodella, avocatul internationalului roman, a spus dupa aflarea verdictului ca nu este exclus ca Adrian Mutu sa faca recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

„Nu suntem multumiti si e clar ca Adrian este dezamagit, pentru ca nu se considera responsabil. Din punct de vedere tehnic si juridic se poate constata ca aceste noua luni nu-i vor compromite sezonul urmator lui Adrian. Nu este exclus un recurs la TAS, vom evalua motivarea sentintei. Cea mai mare problema pentru noi a fost eliminarea recidivei, dar evaluam posibilitatea ipotezei de a recurge la TAS. Chiar si jucatorul a fost audiat, a reconstituit faptele si a spus ca un an de suspendare pentru ca a luat un comprimat cu buna-credinta i se pare o pedeapsa anormala”, a precizat avocatul italian, citat de violanews.com.

————————————

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost suspendat noua luni de catre Tribunalul National Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI).

Procuratura Antidoping a CONI a cerut pe 31 martie un an de suspendare pentru atacantul Fiorentinei: „Procuratura Antidoping l-a deferit pe jucatorul echipei ACF Fiorentina, Adrian Mutu, Tribunalului National Antidoping din cadrul CONI, pentru recunoasterea responsabilitatii privind incalcarea articolului 2.1 din Codul Agentiei Mondiale Antidoping (WADA), in legatura cu despistarea sa pozitiva cu sibutramina, cu ocazia testelor antidoping efectuate dupa partida Fiorentina-Bari, ce a avut loc la Florenta pe 10 ianuarie 2010, si dupa meciul Fiorentina-Lazio, ce a avut loc pe 20 ianuarie 2010, cu consecinta aplicarii unei suspendari pe un an, conform articolului 10.4 din Codul WADA”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult