Acasa Sport-AutoSport Mutu nu se gândeşte la retragere

Mutu nu se gândeşte la retragere

scris de Șt. C
5 afisari

Adrian Mutu a afirmat miercuri că meciul de vineri, cu Bosnia, reprezintă ultima şansă de calificare a echipei naţionale la Campionatul European de fotbal din 2012.

adrian_mutu

foto: Agerpres

”Lipsa de rezultate şi de prestaţii bune poate să fie discutată de Federaţia Română de Fotbal, dar noi vom juca vineri pentru tricoul echipei naţionale, pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, pentru antrenor, indiferent cine este pe bancă. Este bine ca toată lumea să fie mai unită în aceste momente, să ne dea încredere. Este ultima şansă a echipei naţionale, dar suntem liniştiţi, motivaţi şi avem încredere într-un rezultat bun”, a spus Mutu.

”Suntem pregătiţi fizic şi mental, la fel ca în primul meci cu Bosnia. Acolo nu am ştiut să ne păstrăm avantajul, dar din punctul meu de vedere, Bosnia nu e o echipă de nebătut”, a subliniat Mutu, potrivit Agerpres.

Mutu a precizat că purtătorul banderolei de căpitan este alegerea exclusivă a selecţionerului: ”Este alegerea lui Răzvan Lucescu cine va fi căpitan”. Atacantul Fiorentinei a mai spus că a discutat cu Cristian Chivu, căpitanul care s-a retras recent din naţională: ”Am vorbit cu Chivu imediat după retragere. E alegerea lui şi nu trebuie să uităm că ne-a ajutat mult în teren”.

Adrian Mutu a spus că el nu se gândeşte încă la retragere: ”Este o plăcere pentru mine să vin la echipa naţională. Meseria atacanţilor este să dăm gol şi chiar vreau să înscriu vineri”.

După decizia de neacordare a licenţei formaţiei FC Timişoara, Mutu a afirmat că Alexa şi Zicu, jucătorii formaţiei de pe Bega, ”sunt trişti, dar ei sunt jucători profesionişti. Acum suntem la naţională, iar de sâmbătă încolo vor avea timp suficient să se gândească la situaţia clubului din Timişoara”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult