Acasa Sport-AutoSport Mutu se caieste

Mutu se caieste

scris de Ziua Veche
4 afisari

Adrian Mutu a recunoscut ca a gresit fata de selectionerul Razvan Lucescu atunci cand a parasit cantonamentul dupa meciul cu Serbia, in luna octombrie a anului trecut. Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, internationalul roman spune ca va reveni la echipa nationala daca va fi chemat.


„Nu m-a sunat (n.r. – Razvan Lucescu). Nu stiu daca sunt dorit sau nu! Cu Marica vorbesc tot timpul, dar nu am discutat pe aceasta tema. Nu vad un atacant roman mai bun ca Marica. Joaca unde joaca si cred ca trebuie chemat tot timpul la echipa nationala daca e in forma. Am gresit fata de Razvan ca nu l-am anuntat ca plec din cantonament dupa meciul cu Serbia. Am procedat asa, fiindca eram suparat din cauza rezultatului inregistrat in acea partida”, a spus Mutu.

0 comentariu

geek-a-contra 29-08-2010 - 06:12

.. da’ ei, tiganii, or fi vrind sa mearga undeva?

marius500 30-08-2010 - 01:53

O solutie ar fi repatrierea tiganilor neaosi in Pakistan, Banglades, India, la alegere. E un gest umanitar fiindca orice om,tiganul e totusi si el un fel de om,are dreptul sa locuiasca in tara STRBUNILOR.

Valah 30-08-2010 - 14:02

Sunt tigani de sute de ani, in limba romaneasca numele este de tigani si nu artificialul rrom, coniac sai lichior, ce naiba , in nicio tara nu le zic rromi la tiganii lor, de ce sa le zicem noi? ca se face o confuzie foarte mare intre minoritatea tiganeasca cu majoritatea romanesca, suntem foarte jigniti cu acest termen de rrom, spuneti-le fratilor pe romaneste tigani. Tigani sunt tigani raman.

Vasile Alecsandri 30-08-2010 - 15:04

Dulce ca mierea e glontul patriei. GLOANTE, NU BOMBOANE PENTRU TIGANII CARE FURA, UCID, VIOLEAZA. De altfel, pentru titi cei care fac asta, indiferent de etnie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult