Acasa Sport-AutoSport Mutu se pregăteşte de revenire

Mutu se pregăteşte de revenire

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a început de luni să efectuează câte două antrenamnte pe zi pentru a fi în formă în momentul revenirii după suspendare, scrie cotidianul Corriere dello Sport, citat de Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, fotbalistul român se pregăteşte intens pentru a putea juca în meciul din deplasare cu formaţia Catania, la 31 octombrie.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

0 comentariu

nik 02-09-2010 - 05:20

voi o sa adanciti criza cu motiunea .ati mai incercat si ati ramas cu buzele botox.linistitiva si ganditiva la ceva bun pentru tara.eventual renuntati la bani care nu le puteti demonstra provenienta

yorgu 05-09-2010 - 13:43

Mai nou PNL fura WC-ul. Doamna Mariana CAMPEANU, fost ministru a furat WC-ul unui domn in varsta de 70 de ani care locuieste langa Domnia Sa. Mai mult il tortureaza mereu si-l face jigodie. Desi Doamna Mariana Campeanu a fost invitata public sa-si spuna parea nu a bine voit s-o faca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult