Acasa Sport-AutoSport Mutu şi Marica sunt atuurile lui Lucescu pentru meciul cu Bosnia

Mutu şi Marica sunt atuurile lui Lucescu pentru meciul cu Bosnia

scris de Ștefan Constantinescu
4 afisari

Selecţionerul naţionalei de fotbal, Răzvan Lucescu, este foarte optimist înainte de partida decisivă cu Bosnia, de vineri, din preliminariile pentru CE 2012. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi transmis în direct de TVR 1 şi DolceSport.

Razvan Lucescu Lucescu este sigur va câştiga dacă Mutu şi Marica vor fi în formă la ora jocului. „E o stare de spirit bună în lot. Am pregătit bine această bătălie importantă, dar cred că este un avantaj să ai linişte înainte de un asemenea meci decisiv. Dacă ai fost concentrat şi atent, e normal să fie o atitudine bună. Vor juca două echipe care-şi vor propune acelaşi lucru, victoria, iar Bosnia este o echipă foarte bună, tehnică.

Noi putem compensa prin agresivitate şi determinare. Va fi o diferenţă foarte mare de abordare din punct de vedere al curajului şi al încrederii faţă de ce a fost în Bosnia. Vom avea publicul de partea noastră, Bosnia va avea de înfruntat o presiune foarte mare. Va fi foarte importantă evoluţia celor doi atacanţi, Mutu şi Marica. Aici mă refer şi la faza de apărare, pentru că avem nevoie de ajutorul lor.

Ambii au calitate şi pot rezolva fazele de atac, dar va fi foarte importantă colaborarea lor în momentul în care pierdem mingea. Bosnia te poate pune în dificultate dacă o laşi să joace. Totuşi, sunt convins că vom câştiga. Chiar dacă suntem proşti sau buni, avem nevoie de sprijinul fanilor”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro, în cadrul unei conferinţe de presă.

UEFA l-a delegat să oficieze la centru meciul din Giuleşti pe suedezul Jonas Eriksson. Acesta este arbitrul care a condus partida de debut a lui Lucescu jr. pe banca „naţionalei„, 1-0 cu Lituania în 2009, la Marijampole, gol Marica (38).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult